Rosengatan 8

Unik och stor 3:a med generös takhöjd! I hjärtat av centrala Sundbyberg!

Till salu Centrala Sundbyberg Sundbyberg kommun

Här bor du i en mycket välplanerad trea från 2015 som har ett härligt ljusinsläpp och många fönsterpartier längst bostaden väggar och tak. Stor social yta finns med vardagsrum och kök i anknytning till varandra vilket ger gott om plats för familj och vänner att umgås. Uteplatsen i soligt sydvästläge mot innergården kan inredas med stora växter, matgrupp och solstolar. Lägenheten har två ljusa sovrum. Det större rummet har plats för bred säng och garderober medan det andra rummet som också är generöst till ytan passar sig lämpligt som arbetsrum/sovrum och har en egen walk-in closet. Stort och helkaklat badrum finns med tvättpelare för ett mycket bekvämt och praktiskt boende. Köket är modernt i klassiskt vitt utförande med många skåp och köksö som erbjuder goda förvaringsmöjligheter

Här bor du i en mycket välplanerad trea från 2015 som har ett härligt ljusinsläpp och många fönsterpartier längst bostaden väggar och tak. Stor social yta finns med vardagsrum och kök i anknytning till varandra vilket ger gott om plats för familj och vänner att umgås. Uteplatsen i soligt sydvästläge mot innergården kan inredas med stora växter, matgrupp och solstolar. Lägenheten har två ljusa sovrum. Det större rummet har plats för bred säng och garderober medan det andra rummet som också är generöst till ytan passar sig lämpligt som arbetsrum/sovrum och har en egen walk-in closet. Stort och helkaklat badrum finns med tvättpelare för ett mycket bekvämt och praktiskt boende. Köket är modernt i klassiskt vitt utförande med många skåp och köksö som erbjuder goda förvaringsmöjligheter. Full maskinell utrustning erbjuds i form av spishäll, fläkt, ugn, kyl, frys och diskmaskin.

Här bor ni i en stabil förening med flera gemensamma utrymmen som barnvagnsrum, cykelförråd, källsorteringsrum, tvättstuga samt parkeringsplatser och garage!

Rosengatan ligger nära Sturegatan där affärer, restauranger och butiker finns. På väg ner till Sundbybergs centrum känner du kaffedoften från Arvid Nordqvist rosteri. På en till två minuters promenad nås samtliga kommunikationer som buss, tunnelbana, tvärbana och pendeltåg. Pendeltåget tar dig in till Stockholms Central på ca 8 minuter. Många livsmedelsbutiker ligger väldigt närbeläget så som Hemköp (2 minuter), Coop (2 minuter), Willys (7 minuter) samt ICA MAXI (5-7 min). I området kring lägenheten finns flertalet populära restauranger som Eatery, Rustico, Texas Longhorn och Delibruket i Tornparken där man kan njuta av den sena kvällssolen.

Nere vid Tuletorget finns Sats, Waynes Coffee och flera restauranger. Sundbybergs idrottsplats och simhall ligger också på promenadavstånd. I närheten finns fina naturområden som Lötsjön, Råstasjön, Tornparken och Marabouparken. För den shoppingsugne tar det ca 15 minuter att gå längst Råstasjön till Nordens största köpcentrum "Mall of scandinavia".

Välkommen på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 5 495 000 kr 64 647 kr/kvm
Boarea 85 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift
4 790 kr
Visningar

söndag 10 december kl.

Bokning krävs! Kontakta mäklare

Mäklare Sundbyberg

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Välkommen på visning!

söndag 10 december kl.

Bokning krävs! Kontakta mäklare

Anmäl intresse

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här