Oxenstiernas allé 22

Unik trea med en balkong och uteplats! Radhuskänsla!

Till salu Sundbyberg - Ursvik Sundbyberg kommun

Välkomna till denna unika trea med bästa läge i Ursvik. Lägenheten har en balkong mot gatan och en uteplats mot innergården. Här kan man njuta av solen från morgon till kväll. Stort vardagsrum med plats för det större sällskapet samt halvöppen planlösning mot kök och matplats. Två rymliga sovrum med plats för dubbelsäng och garderober. Badrummet är helkaklat med golvvärme, har bra rymd samt tvättmaskin och torktumlare. Här bor ni i en mycket stabil HSB förening med god ekonomi

Välkomna till denna unika trea med bästa läge i Ursvik. Lägenheten har en balkong mot gatan och en uteplats mot innergården. Här kan man njuta av solen från morgon till kväll. Stort vardagsrum med plats för det större sällskapet samt halvöppen planlösning mot kök och matplats. Två rymliga sovrum med plats för dubbelsäng och garderober. Badrummet är helkaklat med golvvärme, har bra rymd samt tvättmaskin och torktumlare. Här bor ni i en mycket stabil HSB förening med god ekonomi. Den här lägenheten får bara inte missas!

Stora Ursvik är ett område i Sundbyberg som är under utveckling. Ett stenkast från lägenheten stannar buss 504 som tar dig till tunnelbanan i Hallonbergen eller Rissne på 5 minuter. Bussen tar dig även till Sundbybergs Centrum på cirka 15 minuter. Vill du hellre ta cykeln till tunnelbanan så når du stationerna i både Rissne och Hallonbergen på 5-7 minuter. Tvärbanan beräknas stå klar i området 2024.

I fastigheten finns puls och träning, nyöppnad och stor SATS anläggning finns några minuter från bostaden. I närheten av lägenheten ligger även Ursviks motionsområde. Ett naturnära och välutvecklat motionsområde med MTB spår (mountainbike spår) samt bra löp- och vandringsstigar utmärkta med slingor upp till 15 km. Ursviks skogar erbjuder fina naturreservat och mysiga lekplatser, flertalet grillplatser och fotbollsplaner. Under vintern utnyttjas motionsspåren till längdskidåkning.

Varmt välkommen på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 3 295 000 kr 40 932 kr/kvm
Boarea 80,5 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift
5 675 kr
Mäklare Sundbyberg

Extra kontaktperson

Nathalie Westerdahl

0709-73 22 99 08-522 480 80 nathalie.westerdahl@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration
Årsredovisning 2023

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här