Lundagatan 4A

Perfekt första boende med stambytt badrum, låg avgift och modernt kök!!

Kommande försäljning Huvudsta Solna kommun

Varmt välkomna till denna lägenhet på Lundagatan 4A i Solna, ett perfekt första boende med modernt kök!

- Perfekt första boende
- Låg avgift
- Stambytt badrum
- Modernt kök
- Lågbelånad och välskött förening

Den här ljusa 1,5-rumslägenheten på 31.5 kvadratmeter håller högstaklassig standard och erbjuder en stilfull boendemiljö. Badrummet är stambytt och tillsammans med det topprenoverade köket utstrålar lägenheten en modern känsla. Köket är elegant designat med mörka nyanser och en vacker marmorbänkskiva. Här finns utrymme för en generös matplats som rymmer 4-6 personer. En vägg separerar köket från vardagsrummet på ett harmoniskt sätt, vilket ger en känsla av rymd och balans i hela lägenheten. Sovområdet är dels separat och här har du möjlighet av avgränsa så att det blir mer som en sovalkov. Här finns även plats för förvaring

Varmt välkomna till denna lägenhet på Lundagatan 4A i Solna, ett perfekt första boende med modernt kök!

- Perfekt första boende
- Låg avgift
- Stambytt badrum
- Modernt kök
- Lågbelånad och välskött förening

Den här ljusa 1,5-rumslägenheten på 31.5 kvadratmeter håller högstaklassig standard och erbjuder en stilfull boendemiljö. Badrummet är stambytt och tillsammans med det topprenoverade köket utstrålar lägenheten en modern känsla. Köket är elegant designat med mörka nyanser och en vacker marmorbänkskiva. Här finns utrymme för en generös matplats som rymmer 4-6 personer. En vägg separerar köket från vardagsrummet på ett harmoniskt sätt, vilket ger en känsla av rymd och balans i hela lägenheten. Sovområdet är dels separat och här har du möjlighet av avgränsa så att det blir mer som en sovalkov. Här finns även plats för förvaring. Med fönster ut mot härlig grönska flödar naturligt ljus in och skapar en avkopplande atmosfär. Bostaden har påkostade materialval och är i utmärkt skick, vilket gör den redo att flytta in i utan behov av ytterligare renoveringar.

Här bor man i ett trivsamt område med närhet till allt man kan önska sig. På kort promenadavstånd nås Solna Centrum med sitt rika utbud av restauranger och fantastisk shopping med över 100 butiker och service. Här finns också vårdcentral samt BVC och tandläkare. Utmärkta kommunikationer med buss, tvärbana och tunnelbana som tar en till Stockholm city på endast 10 min. Några minuters promenad åt andra hållet når man även tunnelbanan i Västra Skogen som tar dig till Stockholm city på 7 minuter och till Fridhemsplan på endast ett par minuter. Längs Huvudstagatan och i Ingentings området har ni möjlighet till flera olika alternativ när det kommer till restauranger. Det finns förskolor, skolor, lekplatser, bollplaner etc. i det absoluta närområdet.

För er som uppskattar vacker natur så finns det härliga promenadstråk längst Ulvsundasjön och Pampas Marina. För den badsugne finns Huvudstabadet som är Solnas största tempererade utomhusbad med 50-metersbassäng och barnbassäng. Bredvid ligger ett ridhus, en 4H-gård och en utomhusteater. Även Hornsbergstrand och Karlberg nås enkelt med en kort promenad eller cykeltur. Till Stockholm Stadshus cyklar du ut med vattnet på cirka 15-20 minuter.

Denna toppmoderna lägenhet på Lundagatan 4A är ett perfekt val för den som söker ett första boende med smart planering, bekvämlighet och närhet till allt som Solna har att erbjuda.
Tveka inte att kontakta mig för mer information eller för att boka en visning, 0708-99 47 67 / jacob.habib@notar.se

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 31,5 kvm
Antal rum 1.5 rum
Avgift
1 885 kr
Mäklare Solna

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Dokument & information

Årsredovisning 2022
Stadgar

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här