Fridensborgsvägen 141

Optimalt planerad tvåa i populära Järvastaden!

Till salu Järvastaden Solna kommun

Accepterat pris!
Varmt välkommen till populära Järvastaden och denna yteffektiva tvåa om 43 kvm. Bostaden har allt man kan önska: härligt öppna ytor som förstärker den trivsamma och rymliga känslan, bra ljusflöde från de stora fönstren. Härlig balkong med många soltimmar och fint konstgräs på golvet.

Vardagsrummet samspelar med köket i en öppen planlösning. Det är ett lättmöblerat utrymme som ger plats åt soffmyset och det lilla kontoret för den som önskar. Köket erbjuder generösa arbetsytor och förvaring och självklart har du de bekvämligheter man kan önska sig så som diskmaskin, induktionshäll, kyl och frys, ugn och en inbyggd micro. Vid köket finns det självklart också plats för ett matbord att duka upp för dina middagsgäster. Sovrummet är rymligt och har ett rymligt förråd/walk-in-closet som också kan användas som kontor

Accepterat pris!
Varmt välkommen till populära Järvastaden och denna yteffektiva tvåa om 43 kvm. Bostaden har allt man kan önska: härligt öppna ytor som förstärker den trivsamma och rymliga känslan, bra ljusflöde från de stora fönstren. Härlig balkong med många soltimmar och fint konstgräs på golvet.

Vardagsrummet samspelar med köket i en öppen planlösning. Det är ett lättmöblerat utrymme som ger plats åt soffmyset och det lilla kontoret för den som önskar. Köket erbjuder generösa arbetsytor och förvaring och självklart har du de bekvämligheter man kan önska sig så som diskmaskin, induktionshäll, kyl och frys, ugn och en inbyggd micro. Vid köket finns det självklart också plats för ett matbord att duka upp för dina middagsgäster. Sovrummet är rymligt och har ett rymligt förråd/walk-in-closet som också kan användas som kontor. Fint badrum som är helkaklat samt är utrustat med kombinerad tvätt och torktumlare.

I byggnadens källarplan finns garage som du smidigt kan ta dig ner till med hissen.

I Järvastaden bor du direkt inpå naturen. Bostadsområdet gränsar till Igelbäckens naturreservat och kulturmiljön Överjärva gård med café och djurhållning. I området finns förskolor och skolor, två bra matbutiker, flertalet trevliga restauranger, caféer, plaskdamm, padelbana och gym. I huset finns även en kiosk och mittemot ligger Gottig Bageri & Café. Mellan husen har man låtit anlägga många gräsytor som skapar känslan av en trädgårdsstad med flera små lekplatser och en stor temalekplats baserad på barnboksfiguren Mulle Meck. Under vintern anläggs en konstfrusen skridskobana.

En kort promenad från lägenheten ligger Råstasjön, en fågelsjö med fina promenad- och joggingspår. Under vintern kan man åka skridskor på sjön och under sommaren är det trevligt med en picknick på de gräsområden som omringar sjön. För den som söker större utmaningar ligger Ursviks motionsområde med god tillgång till bland annat löpspår, skidspår och cykling.

På promenadavstånd når man Arenastaden med Nordens största köpcenter Mall of Scandinavia, som är ett fullvärdigt alternativ, inte bara till Stockholm city utan även till många internationella motsvarigheter med dess arkitektur, flaggskeppsbutiker, restauranger och evenemang utöver det vanliga.

Ulriksdals pendeltågsstation ligger på ca 10 minuters promenadavstånd från lägenheten och tåget tar dig in till T-centralen på ca 10 minuter och till Arlanda på 27 minuter. Pendeltåget kompletteras med buss 505 och 540 som går från Fridensborgsvägen till bland annat Solna Centrum, Bergshamra och Universitetet. Till Kista och Solna centrum är det cykelavstånd och du tar dig dit på ca 10 minuter.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Budgivning pågår
Pris 2 800 000 kr 65 116 kr/kvm
Boarea 43 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
2 912 kr
Mäklare Sollentuna

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Årsredovisning 2022
Stadgar
Årsredovisning

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här