Gaffelseglet 23

Kommande försäljning Vega Haninge kommun

I den växande stadsdelen Vega saluförs denna nyproducerade lägenhet högt upp i huset med stor balkong - en av projektets bästa 2rok! Här har varje kvadratmeter utnyttjats till fullo, som präglas av smakfulla och moderna materialval. Tack vare bostadens hörnläge strålar ett magiskt ljusinsläpp in till bostaden. Dessa kvm erbjuder en välkomnande entré med plats för avhäningsmöjligheter och förvaring, samt direktanslutning till bostadens förråd. Vidare nås det helkaklade badrummet med exklusiv duschhörna och kombimaskin. Bostadens sovrum erbjuder plats för större säng och tillhörande möblemang. Det fullt utrustade köket erbjuder allt du kan tänkas behöva i din moderna vardag, i öppen planlösning mot det gedigna vardagsrummet. Pricken över i:et är bostadens andra rum som kan disponeras som sovrum, arbetsrum eller klädkammare för ytterligare förvaring

I den växande stadsdelen Vega saluförs denna nyproducerade lägenhet högt upp i huset med stor balkong - en av projektets bästa 2rok! Här har varje kvadratmeter utnyttjats till fullo, som präglas av smakfulla och moderna materialval. Tack vare bostadens hörnläge strålar ett magiskt ljusinsläpp in till bostaden. Dessa kvm erbjuder en välkomnande entré med plats för avhäningsmöjligheter och förvaring, samt direktanslutning till bostadens förråd. Vidare nås det helkaklade badrummet med exklusiv duschhörna och kombimaskin. Bostadens sovrum erbjuder plats för större säng och tillhörande möblemang. Det fullt utrustade köket erbjuder allt du kan tänkas behöva i din moderna vardag, i öppen planlösning mot det gedigna vardagsrummet. Pricken över i:et är bostadens andra rum som kan disponeras som sovrum, arbetsrum eller klädkammare för ytterligare förvaring. På bostadens soliga balkong kan du njuta av härliga middagar med nära och kära. En bostad med alla rätt - Välkommen att längta hem!

Endast 25 minuter från centralen byggs den populära stadsdelen Vega i Haninge - en lugn del av nya Stockholm med närhet till både natur och grönska samt citypuls! För den friluftsintresserade kan du bada, vandra, jogga, cykla mountainbike, fiska, åka skidor eller långfärdssskridskor. Här erbjuds du både vackra naturreservat, trygga strövområden, mäktiga skogar, vatten och ängar. Stadsdelen är belägen mellan två sjöar som är Drevviken i norr och Övre Rudasjön i söder vilka är en del av Rudans friluftsområde. I dagsläget finns här två förskolor, och för att kunna möta behoven som den stora inflyttningen innebär, planeras mellan 6-8 nya förskolor att byggas. En helt ny F-6-skola byggs i Vega, och i Haninge med omnejd finns gymnasium och folkhögskolor. I området erbjuds flertalet shopping-och matbutiker i Port 73, Haninge Centrum, Länna köpcentrum och en mängd restauranger.

KOMMUNIKATION
Pendeltåg – Vegas nya pendeltågsstation tar dig snabbt och smidigt in till City. Bussar – Ett busstorg finns i direkt anslutning till pendeltågsstationen, med förbindelser mot Haninge Centrum, Skogås, Norrby och Jordbro. Här finns även en stor cykelparkering. För dig som kommer med bil så har Vega fått en egen avfart från riksväg 73 vilket gör bilresan smidigare då du slipper trafiken vid Haningeavfarten.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 49 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
3 539 kr
Mäklare Vasastan

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Årsredovisning 2022
Ekonomisk Plan
Stadgar
Energideklaration

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här