Tavastgatan 27

Välplanerad etta med praktisk sovalkov på attraktiv adress på charmiga Mariaberget!

Kommande försäljning Södermalm Stockholm kommun

Välkommen till denna välplanerade och mycket charmiga etta belägen på Mariaberget och populära Tavastgatan. Här bor du i hjärtat av Södermalm med gångavstånd till precis allt men ändå i ett lugnt och stillsamt läge. Lägenheten är väldisponerad med ett rymligt vardagsrum med öppen planlösning mot ett stilfullt kök, en praktisk sovalkov samt ett helkaklat badrum med dusch samt en välkomnande hall. Trevligt ljusinsläpp från två stora fönsterpartier som i kombination med den öppna planlösningen mot köket ger en härlig känsla av rymd. Praktisk förvaring erbjuds i garderober samt i överskåp. Sammanfattningsvis är detta en mycket trevlig och välplanerad bostad som tar tillvara på alla sina kvadratmeter och passar för såväl ensamhushållet som paret. Välskött och omtyckt förening med en trevlig takterrass för de boende

Välkommen till denna välplanerade och mycket charmiga etta belägen på Mariaberget och populära Tavastgatan. Här bor du i hjärtat av Södermalm med gångavstånd till precis allt men ändå i ett lugnt och stillsamt läge. Lägenheten är väldisponerad med ett rymligt vardagsrum med öppen planlösning mot ett stilfullt kök, en praktisk sovalkov samt ett helkaklat badrum med dusch samt en välkomnande hall. Trevligt ljusinsläpp från två stora fönsterpartier som i kombination med den öppna planlösningen mot köket ger en härlig känsla av rymd. Praktisk förvaring erbjuds i garderober samt i överskåp. Sammanfattningsvis är detta en mycket trevlig och välplanerad bostad som tar tillvara på alla sina kvadratmeter och passar för såväl ensamhushållet som paret. Välskött och omtyckt förening med en trevlig takterrass för de boende.

Här på Mariaberget bor ni med ett rikt och varierat utbud av restauranger, caféer och butiker runt knuten. För ytterligare utbud promenerar ni med fördel ner till Mariatorget där ni möts av Söders puls med trevliga restauranger, mysiga caféer och barer med hög puls. Området kring lägenheten bjuder på fina omgivningar med den vackra Lundabron och bevarade 1700-talsmiljöer med träkåkar och stenhus. I kvarteret finns även fina promenadstråk som visar det bästa av Stockholm så som Monteliusvägen med sin fantastiska utsikt över Riddarfjärden, Riddarholmen och Stadshuset. I närheten finns även omtyckta Ivar Lo-parken även den med en härlig och vidsträckt utsikt över Riddarfjärden. Ett stenkast från lägenheten ligger det populära Bysis torg.

Kommunikationsmässigt ligger lägenheten mycket bra till då T-bana Mariatorget alternativt Slussen, pendeltåg via station Stockholm Södra samt flertalet bussar återfinns på bara några minuters gångavstånd.

Valmöjligheterna är många och trivseln lätt att finna. Varmt välkommen på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 30 kvm
Antal rum 1 rum
Avgift
1 980 kr
Mäklare Hornstull

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Årsredovisning 2022
Stadgar

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här