Tomtebogatan 32

Kommande försäljning Vasastan Stockholm kommun

I sekelskiftesfastighet anno 1909 saluförs just nu en synnerligen vacker bostad belägen på fjärde våningen. Här bor man med ljusa och luftiga rum på rad - ett rymligt och vackert kök i shakerstil, ett stort och socialt vardagsrum med separat arbetsplats och två bra sovrum. Därtill finns ett badrum med dusch och tvättmaskin samt exceptionellt bra förvaringsutrymmen. Lägenheten har renoverats under de senaste åren och är i absolut toppskick. Detaljer som brädgolv, två stora serveringsskåp, takrosetter och 3,05 meter i takhöjd bidrar med atmosfär och charm och färgskalan är finstämd och enhetlig. Rummen har stora fönster som blir likt fondväggar mot utsikt över hus, takåsar och himlen ovanför. Samtliga fönster ligger i söderriktning, vilket ger ett väldigt bra ljusinsläpp

I sekelskiftesfastighet anno 1909 saluförs just nu en synnerligen vacker bostad belägen på fjärde våningen. Här bor man med ljusa och luftiga rum på rad - ett rymligt och vackert kök i shakerstil, ett stort och socialt vardagsrum med separat arbetsplats och två bra sovrum. Därtill finns ett badrum med dusch och tvättmaskin samt exceptionellt bra förvaringsutrymmen. Lägenheten har renoverats under de senaste åren och är i absolut toppskick. Detaljer som brädgolv, två stora serveringsskåp, takrosetter och 3,05 meter i takhöjd bidrar med atmosfär och charm och färgskalan är finstämd och enhetlig. Rummen har stora fönster som blir likt fondväggar mot utsikt över hus, takåsar och himlen ovanför. Samtliga fönster ligger i söderriktning, vilket ger ett väldigt bra ljusinsläpp. På denna adress bor du med Vasastans stora utbud av restauranger och caféer runt knuten, men har också en mysig innergård att hänga på, med uteplats, grill och odlingar, minst lika trevligt!

Området kring Birkastan kallas ofta för "lilla Paris" då den franska atmosfären ligger i luften med välkända restauranger och caféer. Under sommarmånaderna stängs Rörstrandsgatan av för biltrafik och förvandlas till en social restaurang-gata. Matbutiker, gymanläggningar och serviceutbud ligger även runt husknuten. Grönområden kring Karlbergs slott, Vasaparken, strandpromenaden vid Karlbergskanalen samt lekplatser kring hälsingehöjden för dom små är uppskattade platser i avkopplande miljö. Alternativet finns även att promenera längst Vanadisvägen upp till underbara Vanadislunden med både gröna ytor, utegym och hundpark. Kommunikationen är god och nås från Sankt Eriksplans tunnelbanestation, härifrån går även Stockholms innerstadsbussar frekvent under hela dagen. Ett flertal busslinjer går även i korsningen mellan Torsgatan och Karlbergsvägen. Pendeltågstation har du på Odenplan, här kan du även nå önskad destination via tunnelbanans gröna linje och bussar.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 86 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift
4 606 kr
Mäklare Vasastan

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Årsredovisning 2022
Stadgar
Energideklaration

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här