Tallmyrvägen 22

Parhus i populära Högmora!

Till salu Högmora Huddinge kommun

--KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR VISNING--
Äntligen så har du chansen att förvärva detta underbara och nybyggda tvåplans-parhus med mycket trevligt solläge i en av Huddinges populäraste område. Insynsskyddad baksida med skogen som granne i populärt sydvästläge. Här har ni möjlighet att bo i ett hem som är byggt med omsorg och kvalité där läget är optimal! På nedervåningen där ni finner entrén, finns de två sovrummen som båda ligger i vägg med det lyxiga badrummet. Stort och påkostat badrum där man får en riktigt härlig och harmonisk känsla. Trappan leder er upp till övervåningen. Här möts ni av ett fantastiskt ljusinsläpp och en takhöjd på upp till ca 3,5 meter. Här ligger ett sammanhängande kök och vardagsrum som gör hela våningen till en mycket social plats

--KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR VISNING--
Äntligen så har du chansen att förvärva detta underbara och nybyggda tvåplans-parhus med mycket trevligt solläge i en av Huddinges populäraste område. Insynsskyddad baksida med skogen som granne i populärt sydvästläge. Här har ni möjlighet att bo i ett hem som är byggt med omsorg och kvalité där läget är optimal! På nedervåningen där ni finner entrén, finns de två sovrummen som båda ligger i vägg med det lyxiga badrummet. Stort och påkostat badrum där man får en riktigt härlig och harmonisk känsla. Trappan leder er upp till övervåningen. Här möts ni av ett fantastiskt ljusinsläpp och en takhöjd på upp till ca 3,5 meter. Här ligger ett sammanhängande kök och vardagsrum som gör hela våningen till en mycket social plats. I anslutning till vardagsrummet kommer ni ut till den stora altanen med perfekt solläge i sydväst. Perfekt plats för sommarens grillningar och här finns även plats för solstolarna. Insynsskyddat läge där ni kan blicka ut över skogspartiet. Ljust målade väggar och en fin vitpigmenterad ekparkett finner ni genomgående i detta hem.

Ett hem för dig som vill bo med närhet till såväl natur som till city. Här finner ni lugnet och ni är omgivna av vacker natur och fina badsjöar med flertalet friluftsområden.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 3 495 000 kr 49 929 kr/kvm
Boarea 70 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift
3 436 kr
Visningar

söndag 10 december kl. 14:00 - 14:30

Boka
Mäklare Huddinge

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Vill du boka in dig på visning?

söndag 10 december kl. 14:00 - 14:30

Boka

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
EkonomiskPlan
Energideklaration
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här