Nackabacken 15

Kommande försäljning Nacka kommun

Bostaden är ljus och har en genomgående hög standard med vackra ekparkettgolv. Köket är välutrustad och har all den maskinella utrustningen du kan tänkas behöva. Här finns plats för matgrupp intill. Vardagsrummet är något som måste upplevas på plats, stora fönster som gör att rummet badar i ljus. Badrummet erbjuder stora ytor och är utrustat med tvättmaskin. Bra med plats för den stora dubbelsängen samt annan trivselmöblering. Hallen erbjuder bra avhägningsmöjligheter

Bostaden är ljus och har en genomgående hög standard med vackra ekparkettgolv. Köket är välutrustad och har all den maskinella utrustningen du kan tänkas behöva. Här finns plats för matgrupp intill. Vardagsrummet är något som måste upplevas på plats, stora fönster som gör att rummet badar i ljus. Badrummet erbjuder stora ytor och är utrustat med tvättmaskin. Bra med plats för den stora dubbelsängen samt annan trivselmöblering. Hallen erbjuder bra avhägningsmöjligheter. Till bostaden hör en stor balkong i fint läge.

I Centrala Nacka, intill Nacka Forum, på gångavstånd till kommande tunnelbanestation Nacka centrum och granne med stadsparken finner du denna välplanerade lägenhet. Här bor du med svårslagen kombination av närhet till kommunikationer, handel och naturområden. I Brf Nya Gatan bor du i en välplanerad fastighet med ombonad innergård. Vi vill att ditt hem ska vara en en lugn och rofylld plats som en kontrast till det pulserande stadslivet i Centrala Nacka.

-Bra kommunikationer och nära till allt.
-Stockholms bästa skolor.
-Nära till friluftsliv, idrott och föreningsliv.
-Skärgårdsnära boende med cykelavstånd till Stockholm city.

Läget är fantastiskt oavsett om man vill ha närhet till kommunikationer, matbutiker, hårfrisörer eller shopping! Härifrån når man Stockholms innerstad efter endast 10-15 minuter med buss eller 15-20 min på cykel.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 2 495 000 kr 78 213 kr/kvm
Boarea 31,9 kvm
Antal rum 1 rum
Avgift
1 999 kr
Mäklare Sollentuna

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här