Höjdvägen 8

Sjöviksbyn - Sista etappen!

Kommande försäljning Östhammar kommun

Sommarsolen värmer skönt i ansiktet och du blickar ut över den vackra vyn över Östhammarsfjärden och känner doften av sjöbrisen. Östhammars stadssiluett nästan speglar sig i vattenytan och lugnet flödar genom kroppen. Välkommen hem till Höjdvägen 8. Välkommen till den sista etappen av Sjöviksbyn.

Nu har Notar nöjet att få saluföra ett hus i sista etappen av Sjöviksbyn, ett av husen med ett makalöst läge uppe på höjden med en otrolig utsikt över vattnet i ett soligt och härligt söderläge. Detta är ett boende för dig som ställer lite extra höga krav på boendekvalitén. Här har inget lämnats åt slumpen

Sommarsolen värmer skönt i ansiktet och du blickar ut över den vackra vyn över Östhammarsfjärden och känner doften av sjöbrisen. Östhammars stadssiluett nästan speglar sig i vattenytan och lugnet flödar genom kroppen. Välkommen hem till Höjdvägen 8. Välkommen till den sista etappen av Sjöviksbyn.

Nu har Notar nöjet att få saluföra ett hus i sista etappen av Sjöviksbyn, ett av husen med ett makalöst läge uppe på höjden med en otrolig utsikt över vattnet i ett soligt och härligt söderläge. Detta är ett boende för dig som ställer lite extra höga krav på boendekvalitén. Här har inget lämnats åt slumpen. Välplanerad planlösning, smakfulla materialval samt påkostad utrustning. Detta nyproducerade hus med genomgående permanentstandard, byggt i lösvirke av välrenommerade lokala hantverkare, besitter ett av Roslagens kanske bästa lägen. Här är det bara att flytta in och trivas från dag ett!

Huset är beläget på en lugn återvändsgata i ett av områdets högsta lägen och erbjuder redan en finplanerad tomt samt en vacker stensättning från hus/carport till baksida.

När ni öppnar upp entrédörren så möts ni av en genomtänkt och öppen planlösning med harmonisk sjöutsikt tack vare generösa fönsterpartier som låter ljuset flöda genom husets alla vinklar och vrår. Här har inget lämnats åt slumpen! Vi börjar med en välkomnande hall med praktiskt klinkergolv och rymliga förvaringsutrymmen i form av skjutdörrsgarderober. Från hallen når ni det stilrena Vedumköket med en utmärkt social planering och med gott om utrymme för matlagningskreativitét. Köksön utgör en naturlig samlingsplats med snyggt inbyggd vinkyl för lite extra lyx. Här kan gästerna njuta av utsikten över vattnet från köksfönstret samtidigt som matlagningen pågår. Samtliga köksmaskiner är av hög standard från Siemens och inbyggnadshällen ges bäst i test med fläkt som drar luften nedåt.

I anslutning till köket finner ni det luftiga vardagsrummet med en imponerande takhöjd om ca 4.5 meter till nock samt med första parkett mot vattnet. Här finns gott om plats för soffgrupp, matbord för större sällskap samt för möblemang efter önskemål. Öppna upp pardörrarna och förläng vardagsrummet ut i naturen mot den härliga träverandan som sträcker sig längst hela söderfasaden med milsvid sjöutsikt. En magisk plats för sommarens varma dagar där ni kan njuta av gott sällskap. Vardagsrummet är även utrustat med en Aduro kamin med sidoglas och separat luftintag för bästa värme och energibesparing. Här kan ni njuta tillsammans framför brasan under de kyligare månaderna av året.

Ni finner även tre väl tilltagna sovrum med förvaring i form av skjutdörrsgarderober. Master bedroom erbjuder dessutom utgång till den generösa träverandan! Utöver detta så har ni även tillgång till två helkaklade badrum med hög standard varav ett kombineras med teknikrum/tvättstuga.

Huset är rejält påkostat och har bland annat genomgående vattenburen golvvärme samt parkettgolv i alla öppna ytor och de tre sovrummen, fasadbelysning med skymningsrelä, uppvärmd tilluft som kan kontrolleras via mobilapp om så önskas samt extra förvaring i tillbyggt utrymme på loft. Ni har även tillgång till en rymlig carport för parkering av bilen.

Med båt har ni bekvämt avstånd till Östhammars centrum och vad sägs om 150 meter till sandstrand samtidigt som golfklubben lurar runt hörnet på bekvämt promenadavstånd?

Här bor ni i en rogivande omgivning med båda Roslagspärlorna Östhammar och Öregrund på ett bekvämt avstånd! I sommarpärlan Öregrund kan man blicka ut över havet och se solnedgången i vattnet. Det finns många fina strövområden och fint elljusspår för löpning och skidåkning samt flera tennisbanor. I Öregrund finns även flera mysiga butiker, vårdcentral med apotek, sporthall/gym/bastu, bibliotek, systembolag, restauranger, konditori mm. En pittoresk och mysig ort som verkligen livar upp under sommarmånaderna med båttävling och festival för alla åldrar!

I kommunens centralort Östhammar lockar Östhammarsfjärden och det vackra sjötorget med dess restaurangutbud. Fina gågator längst charmig bebyggelse. Trivsamt föreningsliv, fräscha livsmedelsbutiker och en harmonisk småstadskänsla. Goda pendlingsmöjligheter från båda orterna till Uppsala, Stockholm och Gävle.

En bostad som upplevs bäst på plats.

Anmäl ert intresse för att säkerställa att ni tar del av all information.

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 120 kvm
Antal rum 4 rum
Tomt 1 388 kvm
Mäklare Uppsala

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här