Gränsgatan 30, vån 4

Kommande försäljning Råsunda Solna kommun

* Högt upp på våning 4 med stor balkong!
* Gemensam pool på innergården för svalkande dopp!
* Nära till alla tänkbara kommunikationer!
* Garage!
* Utsikt över takåsar!

Här bor du på bästa adress i hjärtat av centrala Sundbyberg och pittoreska gamla Råsunda!

Lägenheten har en inbjudande hall med goda förvaringsmöjligheter i garderob. Utrymme finns även för att hänga av sig jackor och skor. Gå vidare in och du slås av ett fantastiskt ljusinsläpp från dem stora fönsterpartierna längst bostadens kök och vardagsrum i gavel. Den öppna planlösningen skapar stora sociala ytor för familj och vänner att umgås. I det arbetsvänliga köket kan du briljera med dina matlagningskunskaper samtidigt som all maskinell utrustning erbjuds i form av bland annat ugn, induktionshäll, mikro och diskmaskin. Badrummet är precis som köket toppmodernt med dusch och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Trivsamt och rogivande sovrum med plats för bred säng och garderober

* Högt upp på våning 4 med stor balkong!
* Gemensam pool på innergården för svalkande dopp!
* Nära till alla tänkbara kommunikationer!
* Garage!
* Utsikt över takåsar!

Här bor du på bästa adress i hjärtat av centrala Sundbyberg och pittoreska gamla Råsunda!

Lägenheten har en inbjudande hall med goda förvaringsmöjligheter i garderob. Utrymme finns även för att hänga av sig jackor och skor. Gå vidare in och du slås av ett fantastiskt ljusinsläpp från dem stora fönsterpartierna längst bostadens kök och vardagsrum i gavel. Den öppna planlösningen skapar stora sociala ytor för familj och vänner att umgås. I det arbetsvänliga köket kan du briljera med dina matlagningskunskaper samtidigt som all maskinell utrustning erbjuds i form av bland annat ugn, induktionshäll, mikro och diskmaskin. Badrummet är precis som köket toppmodernt med dusch och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Trivsamt och rogivande sovrum med plats för bred säng och garderober. Sist men inte minst nås en stor solig balkong med utgång från vardagsrummet. Här bor du i en trivsam förening med bland annat garage, gemensam takterrass och pool på innergården!

Snett över gatan ligger Sats samt mycket omtyckta restauranger som Lilla Rött, Tuletorgets Thai House Wok och Piatti. I närliggande Tuletornen finns också Waynes Coffe och frisörsalong. På kort promenadavstånd nås Sundbybergs kärna med Sturegatans köpstråk och Signalfabriken med ett varierat utbud av butiker, restauranger och caféer.

Sundbybergs kollektivtrafiknät är ett av de bästa. På 50 meters avstånd från dörren når du direkt buss 515 till Odenplan och från Sundbybergs centrum nås övriga linjer med tunnelbana, (lägenheten ligger mycket bra till mellan de båda blå tunnelbanelinjerna; Näckrosen och Sundbyberg centrum) pendeltåg, fjärrtåg och tvärbanan som knyter ihop Sundbyberg med Alvik och Solna. På 20 min promenad nås Skandinaviens största köpcentrum - Mall of Scandinavia. Vill man besöka Gamla filmstaden erbjuds bland annat en SF-biograf, restauranger och ett mysigt våffel-café.

Fina promenadstråk erbjuds runt Lötsjön samt Råstasjön som ligger endast en kort bit från lägenheten. Runt sjöarna är det mycket populärt att promenera, ta en joggingtur eller slå sig ner för en matbit på Gröna Stugan som ligger vackert belägen vid Lötsjön.

Varmt välkommen på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 56 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
3 439 kr
Mäklare Solna

Extra kontaktperson

Sara Hultman

08-470 33 50 sara.hultman@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Energideklaration
Stadgar
Årsredovisning 2022/2023

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här