Gästrikegatan 7 VINDSVÅNING

VINDSVÅNING MED TERRASS I SYDVÄST!

Kommande försäljning Vasastan - Vasaparken Stockholm kommun

Välkommen till en helt fantastisk vindsvåning på attraktiv adress i Vasastan, alldeles invid Vasaparken. Stor takterrass i soligt sydvästläge och härlig utsikt över himmel och takåsar. Öppen och mycket social planlösning mellan kök och vardagsrum. Två bra sovrum längst in i våningen. Rymligt och fräscht badrum med fönster, duschhörna, badkar och litet tvättrum med tvättmaskin/torktumlare. Även en gästtoalett finns i anslutning till hallen. Hela våningen präglas av klassisk vindskaraktär såsom takbjälkar, flertalet takfönster, takkupor, kattvindar samt fungerande braskamin

Välkommen till en helt fantastisk vindsvåning på attraktiv adress i Vasastan, alldeles invid Vasaparken. Stor takterrass i soligt sydvästläge och härlig utsikt över himmel och takåsar. Öppen och mycket social planlösning mellan kök och vardagsrum. Två bra sovrum längst in i våningen. Rymligt och fräscht badrum med fönster, duschhörna, badkar och litet tvättrum med tvättmaskin/torktumlare. Även en gästtoalett finns i anslutning till hallen. Hela våningen präglas av klassisk vindskaraktär såsom takbjälkar, flertalet takfönster, takkupor, kattvindar samt fungerande braskamin. Gott om förvaring. Solid förening med garage i huset, f.n ingen kö (kostnad 2.000kr/mån).

Detta boende är unikt och verkligen ett hem att trivas i. Här uppe bor ni helt insynsskyddade och ostört med himmel och takåsar som grannar.

Med sitt idealiska läge bor ni med närhet till allt ni kan önska. Vasaparken ligger ett stenkast bort med fotbollsplan (isbana på vintern) och lekpark. I närheten ligger även populära Odenplan med dess rika utbud av restauranger, kaféer, butiker och mycket goda kommunikationer i form av såväl buss som tunnelbana och Citybanan. Till Stockholms city promenerar du på ca 15 minuter. För långa promenader, joggingturer, bad eller diverse utomhusaktiviteter ligger Hagaparken och Karlbergskanalen på endast 15 min promenadavstånd. Här finns mysiga och välkända restaurangen Stallmästargården för den som önskar åtnjuta en middag eller kaffe med utsikt över Brunnsviken.

Varmt välkommen på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 131 kvm
Antal rum 3.5 rum
Biarea 20 kvm
Avgift
7 443 kr
Mäklare Vasastan

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

BRF Liljan 27 Stadgar
Årsredovisning 2023
Energideklaration

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här