Östervägen 28B

Ljus gavelfyra med balkong och exklusiv interiör!

Kommande försäljning Råsunda Solna kommun

Unikt tillfälle att förvärva en något så ovanligt som en nybyggd fyra om 100 kvm i Gamla Råsunda.

* Gott om förvaringsmöjligheter
* Balkong
* Kök från Balingslöv
* Öppet mellan de generösa sociala ytorna
* Två helkaklade badrum
* Extra tillval
* Tillhörande stort källarförråd
* Garage i huset, parkeringsplatser finns men kö till laddplats
* Gemensam takterrass
* Övernattningslägenhet finns i föreningen
* 6 lokaler som inbringar intäkter till föreningens kassa

Varmt välkommen denna fina hörnfyra med fransk balkong i sydväst och balkong i söder. Mycket trevlig lägenhet med en social och öppen känsla där det ges möjlighet att umgås med familj och vänner.
Det första som möter dig är den välkomnande hallen med förvaring bakom skjutdörrsgarderober. Längre in lägenheten finner du ett modernt och välutrustat kök från Ballingslöv, som integreras sömlöst med det rymliga vardagsrummet. Köket är utrustat med toppmodern maskinell utrustning från Siemens. De stora fönstren i bostaden släpper in rikligt med naturligt ljus, vilket skapar en ljus och luftig atmosfär

Unikt tillfälle att förvärva en något så ovanligt som en nybyggd fyra om 100 kvm i Gamla Råsunda.

* Gott om förvaringsmöjligheter
* Balkong
* Kök från Balingslöv
* Öppet mellan de generösa sociala ytorna
* Två helkaklade badrum
* Extra tillval
* Tillhörande stort källarförråd
* Garage i huset, parkeringsplatser finns men kö till laddplats
* Gemensam takterrass
* Övernattningslägenhet finns i föreningen
* 6 lokaler som inbringar intäkter till föreningens kassa

Varmt välkommen denna fina hörnfyra med fransk balkong i sydväst och balkong i söder. Mycket trevlig lägenhet med en social och öppen känsla där det ges möjlighet att umgås med familj och vänner.
Det första som möter dig är den välkomnande hallen med förvaring bakom skjutdörrsgarderober. Längre in lägenheten finner du ett modernt och välutrustat kök från Ballingslöv, som integreras sömlöst med det rymliga vardagsrummet. Köket är utrustat med toppmodern maskinell utrustning från Siemens. De stora fönstren i bostaden släpper in rikligt med naturligt ljus, vilket skapar en ljus och luftig atmosfär. Den generösa takhöjden ger en känsla av rymd och öppnar upp för ännu fler inredningsmöjligheter. Vidare finns tre sovrum, varav master bedroom på ca 16 kvm med bra förvaring i den välinredda skjutdörrsgarderoben med extra solida skjutdörrar samt utgång till balkongen. De två övriga sovrummen är på ca 10 respektive 9 kvm med goda förvaringsmöjligheter. Genomgående i bostaden ligger det lättskött vitlaserad askparkett.

Här erbjuds dessutom dubbla badrum. Här finns det även tvätt- och torkmöjligheter direkt i bostaden, vilket gör vardagsbestyren ännu enklare att hantera. Det större duschrummet har elektrisk handdukstork.

Det 6 kvm stora källarförrådet med generös takhöjd är inrett med förvaringshyllor och klädhängare. Fastigheten har flera cykelförråd samt ett välorganiserat sopsorteringsrum. Garage finns i två plan om 32 platser per plan med infart från Östervägen. Nio styck laddplatser för elbilar finns, men styrelsen planerar att installera laddplatser på samtliga 64 platser inom kort.

NÄROMRÅDET
Kvarteret är lugnt och grönt med tre småparker precis intill huset. Samtidigt bjuder denna del av Gamla Råsunda på ett brett utbud av service och flera restauranger/ caféer. I huset ligger Brödernas hamburgerrestaurang samt Lulu Sushi och Poké. Vidare finns i huset Ambrosia (grekiska matvaror), Circus (second hand barnkläder) samt modebutiken Life Circle. Mindre matinköp gör ni enklast på Ica Furuvik intill ”Stråket” som bara ligger ett stenkast från porten. Här ligger också Texas Longhorn och Esuki sushi som levererar sushi som besökare vallfärdar till. För en After Work eller bara livsnjutning i vardagen rekommenderas Enrico´s café & vinbar med trevlig uteservering under sommaren. Vinbaren vill lyfta fram viner och tilltugg från mindre producenter. På kvarterskrogen Dick Turpin kan ni ta en bit mat eller något att dricka samtidigt som olika matcher visas på storbildsskärm. Mest uppskattat en helgmorgon är Du Bon Pain - "gott bröd" Råsundas troligtvis populäraste bageri med ett brett utbud av småkakor, bullar, frukostfrallor och matbröd. Vill ni ta en fika eller lunch erbjuder Café Mezzo riktigt bra kaffe och sallader som ni kan avnjuta på den trivsamma uteservering i bästa solläge. Längs med Råsundavägen finns flera butiker och annan service såsom kemtvätt, frisör, florist, apotek, köttaffär och trevliga butiker.
Uppe i Filmstaden, som ligger vid Näckrosen tunnelbanestation kan ni på filmhistorisk mark se de senaste filmerna på Råsundas egna biograf. Området kallades tidigare "Sveriges Hollywood" och här har många filmer spelats in i regi av Ingmar Bergman. I området ligger ett våffelcafé och restauranger att besöka innan eller efter ett biobesök.

En kort promenad bort ligger Nordens största shoppingcenter Mall of Scandinavia som erbjuder ett brett utbud av modebutiker, all tänkbar service, flera restauranger och upplevelser på IMAX- biograf. Här finns också Ica Kvantum och Hemköp för större matinköp och ni parkerar bekvämt i garaget under gallerian. Till Solna Centrum är det inte heller långt och här finns förutom shopping och lunchrestauranger, vårdcentral, systembolag, bank mm. Här ligger också Solna Busstorg och T-banan Solna Centrum.

GRÖNOMRÅDEN /FRITID/ HOBBY
I närområdet ligger två Puls & Träning anläggningar och den personliga yogastudion Little Peace yoga. I Mall of Scandinavia har SATS en stor anläggning med både gym och träningsklasser. För dig som gillar att träna utomhus når ni Råstasjön ett kvarter bort. Råstasjön möter upp Lötsjön och tillsammans bildar de båda sjöarna en motionsslinga på ca 5 km längs vattnet. Intill Råstasjön ligger Solna Rackethall. I utkanten av Solna, norr om E18 ligger Ursviks stora motionsområde med elljusspår som bjuder på större träningsutmaningar och skidåkning under vintertid. Under sommaren är det många som tar cykeln eller buss 515 till Hagaparken för att ta ett dopp i Brunnsviken, njuta av en picknick eller besöka trevliga restaurangen Haga Forum för en brunch. Intill restaurangen ligger Haga Tennis med utomhusbanor precis intill vattnet.

KOMMUNIKATIONER
Kommunikationerna är utmärkta, T-banans blå linje stannar vid Näckrosen som nås på ca 5 minuters promenad. T-banan tar er till Solna C på någon minut eller T-centralen på ca 10 minuter. Fridhemsplan - 6 min eller Kista - 5 min. Buss 515 avgår på Råsundavägen. Bussen passerar Solna station och går därefter hela vägen in till Odenplan. Vid Solna station kan ni hoppa på tvärbanan eller pendeltåg. Pendeltåget tar er till bl.a. Odenplan på ett stopp eller vidare mot Arlanda. Tvärbanan går bort till Globen eller Bromma Blocks. Andra busslinjer utmed Råsundavägen är 509, 505, 70 och 176/177. Med bil kommer man enkelt ut på E18, E4 och E20. Det är bara 10 min med bil till Bromma flygplats/ Bromma Blocks. Arlanda ligger också tidsmässigt nära, flygbussarna avgår från Haga Norra, och tar ni pendeltåget tar det 40 min till Arlanda. Till Karolinska och Vasastan cyklar ni på 15 min.

Välkommen på visning! - Gurvinder Singh, Notar Solna/Sundbyberg

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 100 kvm
Antal rum 4 rum
Avgift
5 341 kr
Mäklare Solna

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här