Apelbergsgatan 60, 2 tr

Välplanerad och mycket fin trea på attraktiv adress mitt i city!

Kommande försäljning Norrmalm - City Stockholm kommun

JURIDISK PERSON OK!

Välkommen till denna välplanerade och mycket fina trea med balkong mot lugn innergård. Bostaden är väldisponerad med ett stot vardagsrum med öppen planlösning mot ett stilfullt kök, två rymliga sovrum, ett helkaklat badrum samt en välkomnande hall. Rikligt ljusinsläpp ges i hela bostaden tack vare stora fönsterpartier i tre olika väderstreck som i kombination med den öppna planlösningen ger en härlig känsla av rymd. Exemplarisk förvaring erbjuds i en stor klädkammare samt i flertalet garderober. Lägenheten är i genomgående mycket fint skick med ljusa ytskikt och fina materialval. Sammanfattningsvis är detta en mycket fin och välplanerad lägenhet som tar tillvara på alla sina kvadratmeter och passar utmärkt för såväl paret som familjen. Här bor du i en välskött föreningen som äger sin mark och som dessutom har bekvämligheter för sina boende så som förråd, fyra tvättstugor samt två terrasser utrustade med utekök, sittmöbler och solbäddar

JURIDISK PERSON OK!

Välkommen till denna välplanerade och mycket fina trea med balkong mot lugn innergård. Bostaden är väldisponerad med ett stot vardagsrum med öppen planlösning mot ett stilfullt kök, två rymliga sovrum, ett helkaklat badrum samt en välkomnande hall. Rikligt ljusinsläpp ges i hela bostaden tack vare stora fönsterpartier i tre olika väderstreck som i kombination med den öppna planlösningen ger en härlig känsla av rymd. Exemplarisk förvaring erbjuds i en stor klädkammare samt i flertalet garderober. Lägenheten är i genomgående mycket fint skick med ljusa ytskikt och fina materialval. Sammanfattningsvis är detta en mycket fin och välplanerad lägenhet som tar tillvara på alla sina kvadratmeter och passar utmärkt för såväl paret som familjen. Här bor du i en välskött föreningen som äger sin mark och som dessutom har bekvämligheter för sina boende så som förråd, fyra tvättstugor samt två terrasser utrustade med utekök, sittmöbler och solbäddar. Mycket centralt läge med Drottninggatan, Kungsgatan och Stockholms Centralstation precis runt hörnet. Pampig fastighet från år 1929 med säkerhet av grind- och portkod. Föreningen godkänner juridisk person vilket gör att du som företagare nu har chans att förvärva en bostad på perfekt adress mitt i city.

På Apelbergsgatan 60 bor man med ett perfekt läge med ena foten i Vasastan och den andra i pulserande City. Allt man kan önska finns här i form av butiker, små trevliga restauranger och barer, mängder av caféer och goda kommunikationer i form av både bussar, pendeltåg och tunnelbana. Närheten till allt är slående då angränsande stadsdelen Kungsholmen nås på ca 10 minuters promenad och City och Stureplan går man till på ca fem minuter. För den som söker lugna andrum finns gröna och sköna parker i form av Tegnérlunden, Observatorielunden och Vasaparken - alla inom ett par minuters gångavstånd.

Varmt välkommen på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 96 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift
5 870 kr
Mäklare Hornstull

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här