Gripengatan 24 , V 5/5

Varmt välkommen!

Till salu Barkarbystaden Järfälla kommun

* Högt i tak
* Högst upp!
* kvadrat-smart
* Närhet till restauranger och kommunikationer.

Kvadratsmart 2:a! Här bor du i en bostad med hög standard och lyxig känsla. Design möter funktion i en perfekt kombination.
Exklusivt kök. Överskåp och integrerade vitvaror som kyl/frys och diskmaskin.

Det är en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök och stora fönsterpartier som ger maximalt ljusflöde. Från den sociala ytan har du utgången till balkongen där du är i ett solsäkert läge. I bostaden finns också en rymliga klädkammaren. Det exklusiva badrummet ligger i direkt anslutning till hallen. Badrummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare samt en praktisk arbetsbänk - allt snyggt paketerat

* Högt i tak
* Högst upp!
* kvadrat-smart
* Närhet till restauranger och kommunikationer.

Kvadratsmart 2:a! Här bor du i en bostad med hög standard och lyxig känsla. Design möter funktion i en perfekt kombination.
Exklusivt kök. Överskåp och integrerade vitvaror som kyl/frys och diskmaskin.

Det är en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök och stora fönsterpartier som ger maximalt ljusflöde. Från den sociala ytan har du utgången till balkongen där du är i ett solsäkert läge. I bostaden finns också en rymliga klädkammaren. Det exklusiva badrummet ligger i direkt anslutning till hallen. Badrummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare samt en praktisk arbetsbänk - allt snyggt paketerat.


Välkommen till en lägenhet som ger dig kombinationen mellan, lyx, funktionalitet och ett generös exteriör på bästa solläget.

Nyfiken på att veta mer? - Kontakta mäklare André

OMRÅDET
Här finns det bästa av två världar - puls och shopping eller lugn och natur - du väljer! Föreningen är belägen i ett lugnt område i populära Barkarbystaden. Du får en fantastisk innergård med flera aktivitetsytor, bänkar och gräsytor. Bor du här har du också nära till naturen med fina promenadstråk i naturreservatet kring Säbysjön. Det är promenadavstånd till ridhuset Säbygård och motionsslingorna. I den lokala gymnastiksalen erbjuds möjlighet till olika sportaktiviteter.

All natur som omger området hör till Järvafältets naturreservat. Så det här kommer att förbli en lugn punkt i det nya som växer fram med.

Barkarbystaden är ett av de största utbyggnadsområdena i Stockholmsområdet just nu. Under en tioårsperiod växer en helt ny stadsdel fram med ca 14 000 nya bostäder och 10 000 nya arbetsplatser. Barkarbystaden är en spännande stadsdel där boende, handel och utbildning samsas och där närheten till naturen och de kulturhistoriska miljöerna tas till vara.

Barkarbystaden är västra Stockholms nya knutpunkt. Det innebär att både fjärrtåg och pendeltåg stannar i området och tunnelbana planeras stå färdig 2027. Hela Järfälla har redan idag mycket bra kommunikationer till Stockholm och kommunen har utsetts till "bästa pendlarkommun" av DN. Det ska vara lätt att åka kollektivt i Barkarbystaden. Trafikverket bygger just nu ut Mälarbanan så att det inom kort kan köra dubbelt så många tåg på sträckan Tomteboda-Kallhäll. I samband med utbyggnaden har Barkarby fått en ny pendeltågstation som ligger närmare Barkarbystaden.

I Barkarbystaden kan du njuta av att ha alla bekvämligheter precis runt hörnet. Här finns restauranger, caféer, friskvårdsanläggningar, gym och en Ica maxi-butik som alla är redo att ta hand om dig och dina behov. Du bor granne med en av Sveriges största handelsplatser med över 80 välkända butiker, varuhus och stormarknader samtidigt som du får känslan av att vara ute på landet.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 2 295 000 kr 49 891 kr/kvm
Boarea 46 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
3 797 kr
Mäklare Järfälla

Extra kontaktperson

Mathilda Tengroth

0723-03 17 68 mathilda.tengroth@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här