Terapivägen 18C

Kommande försäljning Flemingsberg Huddinge kommun

- Högt upp i huset vån 10 av 11
- Inglasad balkong med magisk utsikt
- Stilrent modernt kök med fullmaskinpark
- Möjlig 3:a (Se alternativ planlösning)
- Förvaring i klädkammare och förråd
- Förening med bra ekonomi
- Promenad avstånd till pendeltåg
- Nära till affärer och Restauranger
- Nära till skolor och förskolor samt universitet

Stor 2:a högt upp i huset på våning 10 av 11. Möjlighet att göra om till en 3:a se alternativ planlösning. Stora fönsterpartier med gott om ljusinsläpp ger en härlig och luftig känsla. Bostaden erbjuder separat vardagsrum och kök. Rymligt kök med utgång till inglasad balkong i högt läge med underbar utsikt. Stilrent kök som har bekvämligheter som varmluftsugn från 2020, induktionshäll från 2020, inbyggt mikrovågsugn, inbyggt dold kolfilterfläkt från 2020, integrerad diskmaskin och integrerad kyl/frys från 2020. Det finns gott om förvaring för kökstillbehör i den vita skåpinredningen samt bra arbetsytor

- Högt upp i huset vån 10 av 11
- Inglasad balkong med magisk utsikt
- Stilrent modernt kök med fullmaskinpark
- Möjlig 3:a (Se alternativ planlösning)
- Förvaring i klädkammare och förråd
- Förening med bra ekonomi
- Promenad avstånd till pendeltåg
- Nära till affärer och Restauranger
- Nära till skolor och förskolor samt universitet

Stor 2:a högt upp i huset på våning 10 av 11. Möjlighet att göra om till en 3:a se alternativ planlösning. Stora fönsterpartier med gott om ljusinsläpp ger en härlig och luftig känsla. Bostaden erbjuder separat vardagsrum och kök. Rymligt kök med utgång till inglasad balkong i högt läge med underbar utsikt. Stilrent kök som har bekvämligheter som varmluftsugn från 2020, induktionshäll från 2020, inbyggt mikrovågsugn, inbyggt dold kolfilterfläkt från 2020, integrerad diskmaskin och integrerad kyl/frys från 2020. Det finns gott om förvaring för kökstillbehör i den vita skåpinredningen samt bra arbetsytor. Bänkskiva i komposit sten som är tålig och lätt att hålla ren. Köket har även plats för ett stort matbord Bostaden har stort sovrum med genomgående fräscha ytskikt. Stort badrum som har plats för badkar och tvättmaskin. Goda förvaringsmöjligheter finns i den generösa klädkammaren samt i bostadens förråd som finns innanför entrédörren.

Brf Grantorp är en stor och stabil förening som har en låg skuldsättning endast 3630kr/kvm. Föreningen äger marken (dvs. ej tomträtt). Föreningen består av 496lägenheter varav 46 hyrs ut. Det finns tvättstuga i varje port och varje tvättstuga har två tvättmaskiner, en torktumlare och ett torkskåp samt en grovtvättstuga vid 16E. Vidare finns cykelrum, inomhus garage (400kr / mån) möjlighet för att ladda elbil finns i föreningen. Samlingslokal som går att hyra. Samtliga lägenheter är anslutna till Telenors fibernät med 250/100 Mbits. Det ger möjlighet till snabbt bredband och digital-TV från någon av de leverantörerna.

Här bor ni i närhet till Flemingsbergs Centrum, där ni finner ett utmärkt utbud av närservice såsom matbutiker som Ica Maxi, Willys och Lidl, apotek, restauranger, caféer, affärer, bibliotek, gym m.m. Södertörns Högskola, Karolinska Institutet och KTH. På promenadavstånd finner ni även Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge. Tågstationen Flemingsberg ligger endast fem minuter bort, där stannar pendeltåg och även många fjärrtåg. Till Stockholm C är det endast 18 minuter resa. Förutom pendeltåg så finns det även väldigt bra kommunikationer med bussar till närområden, såsom Huddinge centrum, med ett stort utbud av affärer för den shoppingsugne eller Flottsbro friluftsområde med badplats och skidåkning med vacker natur och året runt aktiviteter. Bygget av tvärbanan beräknas starta 2024, men det kan bli tidigare start också om allt går enligt plan.

Välkommen på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 73 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
5 339 kr
Mäklare Hägersten

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Energideklaration
Årsredovisning_2022
Stadgar Grantorp 2018

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här