Nybrokvarn 14

Med egen brygga, strandlinje, verkstad och i en idyll utan dess like!

Till salu Habo - Nybrokvarn Habo kommun

Med egen brygga, strandlinje och i en idyll utan dess like! Denna unika fastighet är en pärla som står som ett mästerverk av modern design och funktionalitet. Byggt med omsorg och precision år 2008, erbjuder denna enplansvilla en exklusiv livsstil i en vacker sjömiljö.

När du kliver in i bostaden möts du av en öppen planlösning med generösa sociala ytor. Direkt till höger ligger huset hjärta, köket, ett modernt klassiskt kök i färgskala vitt och svart. Här finns såväl köksö som skafferi. Från köket, ner för ett något trappsteg, ligger allrummet, eller ja som vi tänker kalla det denna gången - finrummet! Ett otroligt rum med öppet i nock och hela 4 meter takhöjd. Plats för flera möblemang och dessutom utgång till ett generöst inglasat uterum som förlänger "utesittande" säsongen med flera månader

Med egen brygga, strandlinje och i en idyll utan dess like! Denna unika fastighet är en pärla som står som ett mästerverk av modern design och funktionalitet. Byggt med omsorg och precision år 2008, erbjuder denna enplansvilla en exklusiv livsstil i en vacker sjömiljö.

När du kliver in i bostaden möts du av en öppen planlösning med generösa sociala ytor. Direkt till höger ligger huset hjärta, köket, ett modernt klassiskt kök i färgskala vitt och svart. Här finns såväl köksö som skafferi. Från köket, ner för ett något trappsteg, ligger allrummet, eller ja som vi tänker kalla det denna gången - finrummet! Ett otroligt rum med öppet i nock och hela 4 meter takhöjd. Plats för flera möblemang och dessutom utgång till ett generöst inglasat uterum som förlänger "utesittande" säsongen med flera månader. Stora fönster ger en panoramautsikt över sjön, en drömvy skulle många kalla detta!

Bostaden har en unik och flexibel layout med ett loftutrymme som kan anpassas efter dina behov. Använd det som ett extra sovrum, en träningsyta eller ett hemmakontor med utsikt över sjön. På första plan finns idag 3 stycken sovrum varav ett är Master Bedroom - här finns komfortkyla installerat. Intill sovrummet finns rejält helkaklat badrum med dusch samt bastudel. Vidare finns ytterligare helkaklat badrum samt och en minst sagt generös tvättstuga med groventré.

Men det är inte bara inne i huset som denna fastighet imponerar. Utanför finns en stor och välskött trädgård med en lång strandlinje som sträcker sig längs Nybrokvarndammen. Den egna bryggan gör det enkelt att ta en båttur eller kanske fiska direkt från din trädgård. För avkoppling och välbefinnande finns ett bastuhus där du kan njuta av traditionell finsk bastu och sedan svalka dig i sjön eller i den bekväma badbaljan. Detta är den ultimata platsen att koppla av och njuta av naturen året runt.

För bilentusiasten finns en imponerande dubbelgarage/verkstad med två höga portar och billyft. Här kan du förvara och underhålla dina fordon med gott om utrymme och bekvämlighet. Dessutom finns en carport intill dubbelgaraget med en takhöjd på 3,7 meter. Här finns tillräckligt med plats för bilar, båtar, husbilar eller husvagnar. Detta är en dröm för den som älskar fordon och behöver utrymme för sina hobbyprojekt. Den stora asfalterade gården ger dessutom gott om parkeringsmöjligheter för dina gäster och ger en enkel åtkomst till alla delar av fastigheten. Våren 2023 installerades solceller på carportens tak.

Denna unika fastighet är inte bara ett hus, det är en livsstil. Det är en plats där du kan koppla av, njuta av naturen och skapa minnen med familj och vänner. Med sin enastående design, sjötomt, brygga, bastuhus, badbalja och imponerande fordonsutrymmen är detta en fastighet som verkligen sticker ut och erbjuder en exklusiv livsstil vid vattnet.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och visning.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 8 850 000 kr 38 987 kr/kvm
Boarea 227 kvm
Antal rum 5 rum
Biarea 20 kvm
Mäklare Jönköping

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Frågelista - bilaga köpekontrakt

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här