Örnsätrabacken 122

Friköpt hörntomt - Delvis renoverad 2021 - Besiktigad och dolda fel försäkring!

Besiktigad

Kommande försäljning Sätra Stockholm kommun

Ring för visning 0708994561


Varmt välkomna till denna familjedröm på områdets mest populära adress inbäddad av underbar grönska om två plan med fyra sovrum. Ett perfekt boende för familjen då man dessutom bor nära vatten med flera badplatser, skolor med fotbollsplan, centrum med matbutiker och kommunikationer, båthamn och koloniområde.

Väl inne i huset välkomnas man av den trevliga hallen som tar dig vidare in i köket och vardagsrummet som bjuder på härligt ljusinsläpp från de stora fönsterna och en underbar rymd. Med utgång till härliga altanen. Rymlig vardagsrum med plats för stort matbord. Topp renoverad kök från 2021 med köksö med komposit skiva av högsta kvalité. Kökets maskinpark består av fullhöjds kyl och frys, diskmaskin, fläkt, induktionshäll och inbyggt mikrovågsugn

Ring för visning 0708994561


Varmt välkomna till denna familjedröm på områdets mest populära adress inbäddad av underbar grönska om två plan med fyra sovrum. Ett perfekt boende för familjen då man dessutom bor nära vatten med flera badplatser, skolor med fotbollsplan, centrum med matbutiker och kommunikationer, båthamn och koloniområde.

Väl inne i huset välkomnas man av den trevliga hallen som tar dig vidare in i köket och vardagsrummet som bjuder på härligt ljusinsläpp från de stora fönsterna och en underbar rymd. Med utgång till härliga altanen. Rymlig vardagsrum med plats för stort matbord. Topp renoverad kök från 2021 med köksö med komposit skiva av högsta kvalité. Kökets maskinpark består av fullhöjds kyl och frys, diskmaskin, fläkt, induktionshäll och inbyggt mikrovågsugn. Från vardagsrummet finns utgång till uteplatsen med härliga ytor och uteplats på både bak och framsida av huset som erbjuder många sköna soltimmar hela dagen. Plats för lek och bus för barnen samt gott om utrymme för odling och plantering. Samfälligheten lekplats finns stenkast från huset perfekt för barnen.

Huset är väldisponerat med två plan där kök, vardagsrum, nyrenoverad hall 2023, kontor/sovrum ryms på entréplanet. Där finns även ett topprenoverad badrum med spakänsla, tvättstuga och förråd. På övre plan finns tre väl tilltagna sovrum samt badrum. Det erbjuds förvaringsutrymmen i form av flera garderober i sovrummen samt i hallen. Med eget garage och förråd intill huset. Nytt golv i entréplanet 2023. Stor vindsutrymme som kan göras om till ett stort rum.

I närheten finns Sätras tunnelbanestation som tar dig in till Stockholms city på cirka 17 minuter. Väljer man istället att ta bilen så tar resan cirka 15 minuter. Runt tunnelbanestationen finns dessutom närservice med livsmedelsbutiker, restauranger, frisörsalonger, apotek och diverse små butiker. Cykelstråk som är utbyggt som tar dig till Stockholm city på ett smidigt sätt.

Med buss eller bil tar du dig snabbt och enkelt till Kungens kurva med Sveriges största Ikea och flertalet andra stora varuhus. I Kungens kurva finner du även Heron City med arkadspel, bowling, butiker, restauranger och flera biografsalonger. På andra sidan motorvägen från Kungens Kurva finns Skärholmen centrum som erbjuder flertalet butiker i ett stort centrum.

I närområdet finns Sätras naturreservat med fina naturområden och vackra promenadstråk längs med Mälarens strand. Njut av sandstränder med hopptorn eller ta en glass i Småbåtshamnen. För sportintresserade finns här en inomhusarena för friidrott, ishall, ridskola, skateboardbana och fotbollsplaner med både gräs-, konstgräs- och grusplaner

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

BESIKTIGAD & FÖRSÄKRAD

Ett tryggare och trivsammare boende.

Läs mer
Pris 5 695 000 kr 49 522 kr/kvm
Boarea 115 kvm
Antal rum 5 rum
Biarea 5 kvm
Mäklare Hägersten

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Energideklaration_Örnsätra_38

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här