Kvarnvägen 38C vån 8

Till salu Jakobsberg Järfälla kommun

* Materialval av hög kvalitét
* Påkostat kök från Vedum
* Nära till pendeltåg och bussterminal
* Närhet till Jakobsbergs Centrum
*Förråd ingår till lägenheten
*P-platser finns i området och garage.

Med lummigt läge och balkong mot soligt söderläge kan du vara säker på att du kommer trivas i denna stilrena bostad. Modern och lyxig känsla i ett lugnt område med bra läge. När du väl kliver in i hallen har du plats för att hänga av ytterkläder och förvaring i form av stora garderober. Via hallen når du badrummet som är helkaklat i vitt utförande och här har du bekvämligheter i form av egen tvättmaskin & torktumlare och även en duschhörna med duschväggar. Vidare in i bostaden har du vardagsrummet och köket som naturligtvis är hjärtat av bostaden. Här har du ett påkostat kök från Vedum i snyggt utförande med goda arbetsytor som gränsar mot vardagsrummet i en modern öppen planlösning. Möjlighet till möblemang efter egen smak och stil

* Materialval av hög kvalitét
* Påkostat kök från Vedum
* Nära till pendeltåg och bussterminal
* Närhet till Jakobsbergs Centrum
*Förråd ingår till lägenheten
*P-platser finns i området och garage.

Med lummigt läge och balkong mot soligt söderläge kan du vara säker på att du kommer trivas i denna stilrena bostad. Modern och lyxig känsla i ett lugnt område med bra läge. När du väl kliver in i hallen har du plats för att hänga av ytterkläder och förvaring i form av stora garderober. Via hallen når du badrummet som är helkaklat i vitt utförande och här har du bekvämligheter i form av egen tvättmaskin & torktumlare och även en duschhörna med duschväggar. Vidare in i bostaden har du vardagsrummet och köket som naturligtvis är hjärtat av bostaden. Här har du ett påkostat kök från Vedum i snyggt utförande med goda arbetsytor som gränsar mot vardagsrummet i en modern öppen planlösning. Möjlighet till möblemang efter egen smak och stil. Väl tilltaget sovrum med plats för dubbelsäng och här finns platsbyggda garderober för smart och optimal förvaring. Plats finns för ytterligare byrå och sängbord. Rymlig balkong som vetter mot soligt söderläge med fri utsikt mot grönskande innergård. En bostad att bli förälskad i helt enkelt. I månadsavgiften ingår värme, kallvatten, TV & Bredband, bostadsrättstilläggsförsäkring och ett förråd. El och varmvatten debiteras efter förbrukning.

Område:
Här bor ni i ett lugnt läge, men samtidigt gångavstånd till Jakobsbergs centrum med all dess utbud samt kommunikationer i form av flertalet bussar och pendeltåg som tar er till Stockholms Central på ca 19 minuter. På ett par minuter med buss når ni även IKEA och Barkarby outlet. Vackra naturområden och stort utbud av fritidsaktiviteter såsom naturreservaten Järvafältet och Görväln som även har en mysig badplats. Nära har ni även till simhall, tennishall, ishall, skidbacke, golfbana och motionsslingor.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 2 255 000 kr 36 371 kr/kvm
Boarea 62 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
3 953 kr
Visningar

söndag 10 december kl.

Kontakta ansvarig mäklare för att boka tid.

Mäklare Järfälla

Extra kontaktperson

Mathilda Tengroth

0723-03 17 68 mathilda.tengroth@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Välkommen på visning!

söndag 10 december kl.

Kontakta ansvarig mäklare för att boka tid.

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration
Årsredovisning-HSB Brf Kvarnstugan i Järfälla-2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här