Henriksdalsringen 19

Välplanerad 2:a med balkong i söderläge. Ett stenkast från Södermalm.

Kommande försäljning Henriksdalsringen Nacka kommun

Kontakta mäklare för visning och mer information! Varmt välkomna till denna yteffektiva och trivsamma tvåa med genomtänkt planlösning och alltigenom fräscha ytskikt.

Vardagsrummet är mycket rymligt och lättmöblerat. Detta är den naturliga samlingsplatsen för både familj och vänner. Från vardagsrummet når du även den härliga balkongen som ligger belägen i söderläge med sol hela dagen. Sovrummet är väl tilltaget och förutom säng finns här gott om plats för exempelvis skrivbord eller bokhylla. I anslutning till sovrummet ligger också en stor klädkammare som erbjuder gott om förvaring. Köket är ordentligt med bra förvaring och goda arbetsytor. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys samt spis/ugn

Kontakta mäklare för visning och mer information! Varmt välkomna till denna yteffektiva och trivsamma tvåa med genomtänkt planlösning och alltigenom fräscha ytskikt.

Vardagsrummet är mycket rymligt och lättmöblerat. Detta är den naturliga samlingsplatsen för både familj och vänner. Från vardagsrummet når du även den härliga balkongen som ligger belägen i söderläge med sol hela dagen. Sovrummet är väl tilltaget och förutom säng finns här gott om plats för exempelvis skrivbord eller bokhylla. I anslutning till sovrummet ligger också en stor klädkammare som erbjuder gott om förvaring. Köket är ordentligt med bra förvaring och goda arbetsytor. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys samt spis/ugn. Stort och ljust badrum med badkar. Detta är en bostad ni inte får missa!

Här bor du i en bra och stor förening som 2017 köpte marken. I föreningen finns även tvättstuga, hobbyrum, övernattningslägenhet, cykelrum, garage och vindsförråd.

Den stora innergården utgör under sommaren en grön och lummig plats med lekplatser, fotbollsplan, förskola, utegym, uteplatser och mycket mer. I närområdet finns även ytterligare förskolor och skolor. Upp på berget tar man sig lättast med 53:ans eller 55:ans buss (stadsbussar), för den som inte tar den egna bilen. Bussen går även på nattetid som buss nr 93. Här finns gott om gatuparkering och garageplatser i olika storlekar. Även Nacka/Värmdöbussarna går med tät trafik under hela dygnet. För den som önskar shopping med gott utbud av butiker, caféer och restauranger är Sickla köpkvarter, och inte minst Södermalms rika utbud, aldrig långt bort. Närheten till naturen är oslagbar. Många fina promenadstråk och motionsslingor kring Svindersvik och längs med Saltsjökvarns kaj väntar på att upptäckas.

Varmt välkommen på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 2 500 000 kr 54 348 kr/kvm
Boarea 46 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
3 038 kr
Mäklare Nacka & Värmdö

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Ekonomisk plan
Energideklaration
Årsredovisning 2022
Stadgar

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här