Stadingeplan 16

Rymlig 3:a med inglasad balkong i söderläge!

Kommande försäljning Spånga - Tensta Stockholm kommun

Stor och välplanerad lägenhet om 77 kvm med inglasad balkong. Rymligt vardagsrum med härligt ljusinsläpp via generösa fönsterpartier samt balkong i söderläge som ger sol hela dagen. Ett större sovrum med plats för dubbelsäng, garderober, hyllor och skrivbord samt ett mindre sovrum med tillhörande garderob. Köket är trevligt och funktionellt med spis, ugn och kyl/frys med goda förvaringsmöjligheter. En separat plats för matsalsgrupp för hela familjen. Rymligt badrum med badkar, tvättmaskin, wc och handfat. Rymlig hall med plats för avhängning av ytterkläder samt skor

Stor och välplanerad lägenhet om 77 kvm med inglasad balkong. Rymligt vardagsrum med härligt ljusinsläpp via generösa fönsterpartier samt balkong i söderläge som ger sol hela dagen. Ett större sovrum med plats för dubbelsäng, garderober, hyllor och skrivbord samt ett mindre sovrum med tillhörande garderob. Köket är trevligt och funktionellt med spis, ugn och kyl/frys med goda förvaringsmöjligheter. En separat plats för matsalsgrupp för hela familjen. Rymligt badrum med badkar, tvättmaskin, wc och handfat. Rymlig hall med plats för avhängning av ytterkläder samt skor. Här finns även en separat klädkammare som ger gott om förvaringsmöjligheter. Till bostaden tillhör ett stort förråd som ligger vägg i vägg med lägenheten. Varmt välkomna på visning!

Bostaden är belägen i Spånga Tensta med närhet till Spånga by, Spånga IP samt vackra naturområden och fina promenadstråk på Järvafältet och Tenstafältet. Lugnt och barnvänligt område med trevliga, bilfria innergårdar och gångavstånd till lekparker, förskola och skola. Här bor ni med ett optimalt läge endast ett stenkast från Tensta Centrum och ett par minuters promenad till Tensta tunnelbanestation som tar er in till Stockholms City på ca 20 minuter. I Tensta Centrum har ni förutom kommunikationer även butiker, restauranger, mataffär, apotek, konsthall m.m. Möjlighet till garageplats och utomhusparkering via separat kö. Trevlig och mycket välskött förening.
Nuvarande ägare har tillgång till ett förråd som finns placerat precis bredvid lägenheten.

Förrådet är uppmätt till 4,10 x 1,65 m (ca 6,7 kvm).
Balkongen är uppmätt till 3,2 x 1,45 m (ca 4,6 kvm).

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 1 195 000 kr 15 519 kr/kvm
Boarea 77 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift
5 228 kr
Mäklare Bromma

Extra kontaktperson

Nella Karlsson

0709-99 79 09 nella.karlsson@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Prospekt
Stadgar
Energideklaration Stadingeplan 6-16
ÅR 2022 HSB Brf Äpplet

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här