Tidaholmsvägen 43, BV

Bli första ägare till denna fantastiska etta med väldisponerad planlösning och påkostade materialval

Kommande försäljning Hammarbyhöjden - Johanneshov Stockholm kommun

• Nyproducerad gaveletta
• Stor möblerbar uteplats i söderläge
• Bli första ägare
• Stilsäkra färg och materialval
• Genomgående ekparkett

Välkommen att bli första ägare till denna välplanerade gaveletta med stor möblerbar uteplats i söderläge. En perfekt lägenhet som har allt man kan önska sig!

Den sociala planlösningen mellan kök och vardagsrum bjuder in till trevligt umgänge för härliga middagar! Det finns gott om plats för soffgrupp och annat möblemang samt matplats för ca 4-6 personer. Köket från Ballingslöv går i en harmonisk lindblomsgrön färg, fullutrustat med högkvalitativa och påkostade materialval från Siemens. Köket ligger i en delvis öppen planlösning och det finns även tillgång till en möjlig klädkammare vilket ger maximalt med förvaring. Genomgående i hela lägenheten finner du ekparkett i kombination med ljusa väggar. Lägenheten går i fina färgsättningar som smälter snyggt samman på detaljnivå. Hallen är rymlig med bra förvaring i from av garderober samt stilren hatthylla

• Nyproducerad gaveletta
• Stor möblerbar uteplats i söderläge
• Bli första ägare
• Stilsäkra färg och materialval
• Genomgående ekparkett

Välkommen att bli första ägare till denna välplanerade gaveletta med stor möblerbar uteplats i söderläge. En perfekt lägenhet som har allt man kan önska sig!

Den sociala planlösningen mellan kök och vardagsrum bjuder in till trevligt umgänge för härliga middagar! Det finns gott om plats för soffgrupp och annat möblemang samt matplats för ca 4-6 personer. Köket från Ballingslöv går i en harmonisk lindblomsgrön färg, fullutrustat med högkvalitativa och påkostade materialval från Siemens. Köket ligger i en delvis öppen planlösning och det finns även tillgång till en möjlig klädkammare vilket ger maximalt med förvaring. Genomgående i hela lägenheten finner du ekparkett i kombination med ljusa väggar. Lägenheten går i fina färgsättningar som smälter snyggt samman på detaljnivå. Hallen är rymlig med bra förvaring i from av garderober samt stilren hatthylla. Även badrummet är stilrent och ljust med tillgång till både tvättmaskin och torktumlare.

Den rymliga, möblerbara, soldränkta uteplatsen ger en riktig radhuskänsla. Med optimalt söderläge erbjuds sol från morgon till kväll. Spendera långa, härliga sommardagar i solen med släkt och vänner, här ryms givetvis både lounge- och matgrupp!

Sammanfattningsvis är detta en mycket fin och väldisponerad bostad som är oerhört kvadratsmart och passar utmärkt för såväl ensamhushållet eller paret.

I Hammarbyhöjden bor du med ett fantastiskt läge nära stadspuls. Ett stenkast till tunnelbanestationerna Blåsut och Hammarbyhöjden samt gångavstånd till direktbussar mot Stockholm city. Du tar dig smidigt till Södermalm och city både med cykel och till fots, samtidigt som du har lugnet och härlig natur ett stenkast bort. För dig som gillar friluftsliv finns även Nackareservatet inom bekvämt avstånd med bad, golfbana och belysta motionsslingor. Under vintertid erbjuder Hammarbybacken utförsåkning med en magnifik utsikt.

Denna chans vill du inte missa. Välkommen att anmäla ditt intresse!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 44 kvm
Antal rum 1 rum
Avgift
4 797 kr
Mäklare Hammarby Sjöstad

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Dokument & information

Energideklaration
Stadgar
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här