Råsundavägen 134

Föreningens största lägenhet - sällan till salu!

Kommande försäljning Råsunda Solna kommun

Varmt välkomna in till föreningens största lägenhet - en optimalt planerad 2:a med stort separat sovrum och genomgående bra förvaringsmöjligheter. Direkt när du kliver in i hallen möts du av ljuset som flödar in genom vardagsrumsfönstren. I den rymliga hallen finns gott om förvaring i många och stora platsbyggda garderober samt plats för avhängning av ytterkläder till vänster. Lägenhetens 54 kvadrat fördelas på ett optimalt sätt mellan de olika rummen. Vardagsrummet - lägenhetens hjärta, är stort och luftigt med gott om möbleringsmöjligheter. Här fås plats med såväl större soffgrupp som annat möblemang om så önskas. In till köket kommer du via två entréer vilket öppnar upp lägenheten på ett trevligt sätt

Varmt välkomna in till föreningens största lägenhet - en optimalt planerad 2:a med stort separat sovrum och genomgående bra förvaringsmöjligheter. Direkt när du kliver in i hallen möts du av ljuset som flödar in genom vardagsrumsfönstren. I den rymliga hallen finns gott om förvaring i många och stora platsbyggda garderober samt plats för avhängning av ytterkläder till vänster. Lägenhetens 54 kvadrat fördelas på ett optimalt sätt mellan de olika rummen. Vardagsrummet - lägenhetens hjärta, är stort och luftigt med gott om möbleringsmöjligheter. Här fås plats med såväl större soffgrupp som annat möblemang om så önskas. In till köket kommer du via två entréer vilket öppnar upp lägenheten på ett trevligt sätt. Köket präglas av gröna skåpsluckor, vitt kakel samt fin bänkskiva, här finns all önskvärd maskinell utrustning som kyl & frys, diskmaskin, inbyggd mikro, ugn och induktionshäll. Sovrummet ligger i lugnt läge och här fås plats med större dubbelsäng och sängbord. Här sover du gott! Badrummet är helkaklat i ljusa färger och här finns förvaring i både kommod samt spegelskåp.

På Råsundavägen 134 bor du på eftertraktad adress med direkt närhet till grönskande omgivningar och ett socialt liv. Föreningen har under 2021 renoverat husets fasad och fönster. Tunnelbana och bussar går i nära anslutning till bostaden och på ca 10 minuters promenadavstånd nås pendeltåg och tvärbana. På Råsundavägen finns det gott om butiker, restauranger och caféer och i Gamla Filmstaden finns SF- biograf som visar de allra senaste filmerna. Föredrar man motionsträning ligger Löt- och Råstasjön på några minuters avstånd där man kan gå långa promenader längst vattnet eller träna på det nyöppnade utegymmet.

På promenadavstånd når ni Mall of Scandinavia som erbjuder 250 butiker och är Skandinaviens största shoppingcenter med alla tänkbara butiker och restauranger. I gallerian finner ni även Sveriges modernaste biograf Imax. Naturen finns runt knuten, Råstasjöns och Lötsjöns fina promenad- och löpvägar bildar tillsammans en motionsslinga på ca 5 km. För Er som söker större utmaning än så erbjuder Ursviks stora motionsområde bra terrängspår och under vintern skidspår.

Varmt välkommen på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 3 400 000 kr 62 963 kr/kvm
Boarea 54 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
4 315 kr
Mäklare Solna

Extra kontaktperson

Sara Hultman

08-470 33 50 sara.hultman@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här