Råsundavägen 154

Välplanerad 3a med alla rätt - optimalt läge!

Kommande försäljning Råsunda Solna kommun

Välkomna till denna välplanerade 3:a i populära Råsunda. Lägenheten erbjuder två bra sovrum. Ett optimalt som barnrum eller kontor och det andra som master bedroom. Här finns gott om plats för förvaring i platsbyggda garderober samt plats för bred säng med sängbord. Vardagsrummet är rymligt och ljust tack vare det rikliga ljusinsläpp som kommer till följd av lägenhetens gavelläge, här finns också den (idag inte fungerande) öppna spisen. Golvet pryds av vacker parkett som leder dig ut till den härliga balkongen. Balkongen ligger i direkt söderläge och härifrån har du utsikt över trevliga Råsundavägen

Välkomna till denna välplanerade 3:a i populära Råsunda. Lägenheten erbjuder två bra sovrum. Ett optimalt som barnrum eller kontor och det andra som master bedroom. Här finns gott om plats för förvaring i platsbyggda garderober samt plats för bred säng med sängbord. Vardagsrummet är rymligt och ljust tack vare det rikliga ljusinsläpp som kommer till följd av lägenhetens gavelläge, här finns också den (idag inte fungerande) öppna spisen. Golvet pryds av vacker parkett som leder dig ut till den härliga balkongen. Balkongen ligger i direkt söderläge och härifrån har du utsikt över trevliga Råsundavägen. Köket är ljust och fräscht och här finns all maskinell utrustning som önskas. Hallen är rymlig och med flertalet platsbyggda garderober, här finns plats för ytterkläder innanför dörren. Stort badrum med förvaring, duschväggar av glas samt tvättpelare. Här finns möjlighet att inreda och skapa ditt drömboende!

Bostaden ligger i hjärtat av Råsunda, Solnas mest eftertraktade område. Tunnelbana och bussar går i nära anslutning till bostaden och på ca 10 minuters promenadavstånd nås pendeltåg och tvärbana. På Råsundavägen finns det gott om butiker, restauranger, caféer och i Gamla Filmstaden finns SF- biograf som visar de allra senaste filmerna. Föredrar man motionsträning ligger Löt- och Råstasjön på några minuters avstånd där man kan ta långa promenader längst vattnet eller träna på det nyöppnade utegymmet.

På promenadavstånd når ni Mall of Scandinavia som erbjuder 250 butiker och är Skandinaviens största shoppingcenter med alla tänkbara butiker och restauranger. I gallerian finner ni även Sveriges modernaste biograf Imax. Naturen finns runt knuten, Råstasjöns och Lötsjöns fina promenad- och löpvägar bildar tillsammans en motionsslinga på ca 5 km. För Er som söker större utmaning än så erbjuder Ursviks stora motionsområde bra terrängspår och under vintern skidspår.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 75 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift
3 745 kr
Mäklare Solna

Extra kontaktperson

Katarina Korpe

08-470 33 50 katarina.korpe@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här