Vidängsvägen 37

Gavellägenhet med öppen spis och balkong i sydväst!

Kommande försäljning Bromma - Traneberg Stockholm kommun

I mysiga Traneberg hittar du denna välplanerade tvåa med gavelläge och fönster i tre väderstreck. Den underbara balkongen ligger i sydväst och bjuder på sol från förmiddag till kväll. Från balkongen har du utsikt över föreningens innergård och en otrolig grönska. Trivsamt vardagsrum med underbar fiskbensparkett och fungerande öppen spis. Här finns gott om plats att möblera med en soffgrupp, tv-bänk, matplats och hyllor. Det trevliga köket har morgonsol och erbjuder gott om arbetsytor och förvaring bakom vita skåpsluckor enda upp till taket. Den maskinella utrustningen består av diskmaskin, induktionsspis, ugn, kyl/frys samt fläkt

I mysiga Traneberg hittar du denna välplanerade tvåa med gavelläge och fönster i tre väderstreck. Den underbara balkongen ligger i sydväst och bjuder på sol från förmiddag till kväll. Från balkongen har du utsikt över föreningens innergård och en otrolig grönska. Trivsamt vardagsrum med underbar fiskbensparkett och fungerande öppen spis. Här finns gott om plats att möblera med en soffgrupp, tv-bänk, matplats och hyllor. Det trevliga köket har morgonsol och erbjuder gott om arbetsytor och förvaring bakom vita skåpsluckor enda upp till taket. Den maskinella utrustningen består av diskmaskin, induktionsspis, ugn, kyl/frys samt fläkt. I köket finns plats för en mindre matplats. Det trivsamma sovrummet kan möbleras med en större säng och gott om förvaringsplats finns i två stora garderober. Helkaklat och stambytt badrum som är utrustat med dusch, wc, nytt badrumsskåp, nytt handfat och plats för tvättmaskin. Fönstret i badrummet ger vädringsmöjligheter och ett härligt ljusinsläpp. I hallen finns gott om plats för möbel/hatthylla för avhängning av ytterkläder och skor.

Lägenheten har ett tillhörande förråd i källaren som är uppmätt till 1,3 x 2,4 m. Balkongen är uppmätt till 3 x 1,15 m.

Traneberg ligger med sin härligt böljande natur och grönområden endast en bro från innerstaden och Kungsholmen samtidigt som ni har alla fördelar med den lugna förorten. På ett par minuter promenerar ni ner till vattnet vid Minneberg där det finns flera fina badplatser med brygga och en båtklubb.

Bara några minuter bort från lägenheten har ni även Tranebergsplan, med bland annat ett apotek, och Alviks torg. Alviks torg har ett stort utbud av shopping med bland annat modebutiker, florist och optiker. Dessutom har ni inte mindre än två vedungspizzerior, en kinarestaurang, två thaimatställen och en sushibar inom närområdet samt ett par kvällsöppna matbutiker. Om ni vill hålla igång har ni den stora tennishallen SALK, SATS-gym och flertalet promenadstråk ut med vattnet och mot gamla Bromma. På Sjöpaviljongen kan ni njuta av ett bra kök i bästa läge med vågornas skvalp.

Ni kan dessutom med fördel ta cykeln över Tranebergsbron till de härliga Fredhällsklipporna och några av de finaste badplatserna i hela Stockholm. Härifrån är det väldigt nära till Kungsholmens utbud av affärer och restauranger och promenadstråken vid Norr Mälarstrand.

Kommunikationerna är mycket goda då så gott som alla tunnelbanetåg utmed gröna linjen passerar Alvik. Vidare går tvärbanan från Alvik åt ena hållet mot Liljeholmen (röd tunnelbanelinje), Årstaberg (pendeln) och vidare bort mot Gullmarsplan och Sicka Udde. Åt andra hållet går tvärbanan till Solna/Sundbyberg.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 52 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
3 360 kr
Mäklare Bromma

Extra kontaktperson

Nella Karlsson

0709-99 79 09 nella.karlsson@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Dokument & information

Stadgar Brf Nipfjället 18
Årsredovisning BRF Nipfjället 18, 2022
Energideklaration Vidängsvägen 35-37

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här