Garvis Carlssons gata 28

Väldisponerad 1:a med stor uteplats 1tr upp mot innergård!

Kommande försäljning Råsunda Solna kommun

Välkommen till en svårslagen och stor 1:a som bjuder på allt man kan önska av en modern lägenhet i denna storlek. Lägenhetens präglas av en härlig rymd tack vare flera fönster, läget i huset och de vita väggarna som omfamnar hela bostaden. Kvadraten har fördelats med noga eftertanke, fokus ligger på öppna sociala umgängesytor som inrymmer både soffa, tv och ett matbord. Detta gör det möjligt att bjuda in till stora middagar samtidigt som man får plats med en ordentlig soffa för mer avslappnat umgänge. Och varför inte bjuda med dina gäster ut på den grönskande uteplatsen, belägen i lugnt läge. Här kan ni spendera kvällen tillsammans, grilla och umgås i ostört läge. Köket är stilrent med många skåp och lådor som erbjuder gott om förvaring

Välkommen till en svårslagen och stor 1:a som bjuder på allt man kan önska av en modern lägenhet i denna storlek. Lägenhetens präglas av en härlig rymd tack vare flera fönster, läget i huset och de vita väggarna som omfamnar hela bostaden. Kvadraten har fördelats med noga eftertanke, fokus ligger på öppna sociala umgängesytor som inrymmer både soffa, tv och ett matbord. Detta gör det möjligt att bjuda in till stora middagar samtidigt som man får plats med en ordentlig soffa för mer avslappnat umgänge. Och varför inte bjuda med dina gäster ut på den grönskande uteplatsen, belägen i lugnt läge. Här kan ni spendera kvällen tillsammans, grilla och umgås i ostört läge. Köket är stilrent med många skåp och lådor som erbjuder gott om förvaring. I köket finns full maskinell utrustning med kombinerad kyl/frys, ugn, induktionshäll, fläkt och diskmaskin. I lägenheten finns ett rymligt förråd. I anslutning till hallen finns garderober för ytterkläder och prylar. Rymligt och praktiskt badrum inrett med dusch samt förvaring i kommod och skåp över både tvättmaskinen och torktumlaren. Läget kan inte bli bättre, bra varierande service och smidiga kommunikationer precis utanför porten.

OMRÅDET
På promenadavstånd nås Solna C med god service och shopping, ett annat alternativ är Westfield Mall of Scandinavia som erbjuder en uppsjö av bra restauranger, utmärkt shopping och Filmupplevelser på IMAX i gallerian. Här ligger också större livsmedelsaffärer, service och SATS. Gallerian är ett fullvärdigt alternativ, inte bara till Stockholm city, utan även till många internationella motsvarigheter med dess arkitektur, flaggskeppsbutiker, restauranger och evenemang utöver det vanliga.

Uppe i Råsunda invid Stråket finns flera trevliga caféer, bageri och restauranger i olika prisklasser däribland Supreme Burger och Texas Longhorn som har härliga uteserveringar på sommaren. Tar man sig till Filmstaden hittar man Råsundas egna SF- biograf, väldigt pittoreskt för spontana biobesök.

Vill ni koppla av i det gröna eller rasta hunden ligger Skytteholmsparken nära eller Råstasjön och Lötsjön med fina motionsslingor på ca 5 km, på vägen kan man stanna till för en kaffe i Gröna stugan. En kort bil- eller bussfärd bort ligger Hagaparken, Kronprinsessans hemmaplan. Här kan ni besök Fjärilshuset, avnjuta en picknick, eller ta ett svalkande dopp i Brunnsviken. Invid vattnet ligger Haga tennis med fina utomhusbanor med vy ner mot vattnet.

Kommunikationerna kan knappast bli bättre, här bor ni i Solnas knutpunkt! Närmsta T-bana är blåa linjen - Solna Centrum, tvärbanan stannar ett stenkast bort och trafikerar sträckan mellan Solna station och Alvik. Vid Solna station kan ni också hoppa på pendeltåget. Flertalet bussar passerar precis i närheten med anslutning till bl.a. Odenplan, Sundbyberg station, Brommaplan, Ekerö, Mörby och Älvsjö.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 37 kvm
Antal rum 1 rum
Avgift
2 498 kr
Mäklare Solna

Extra kontaktperson

Katarina Korpe

08-470 33 50 katarina.korpe@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här