Centralvägen 38

Till salu Knivsta Knivsta kommun

Fast pris! - först till kvarn. Den som först lägger budet och kan skriva kontrakt kommer bli ägare av denna bostad. Kontakta mäklaren för visning.

Varmt välkomna till Centralvägen 38 i pendlarvänligt läge!

Bostaden har en genomgående hög standard och erbjuder smarta och praktiska förvaringslösningar. Planlösningen fördelar sig på en ljus välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter, ett helkaklat badrum med tvättmaskin och ett fullutrustat kök i modern stil med integrerade vitvaror. Vardagsrummet, som har en öppen planlösning mot köket, upplevs som ljust och luftigt tack vare de stora fönsterpartierna. Här finns det gott om plats att kunna möblera rummet med en större soffa samt tillhörande möblemang. För de som önskar en tydlig rumsindelning går det med enkelhet att sätta upp skenor i taket

Fast pris! - först till kvarn. Den som först lägger budet och kan skriva kontrakt kommer bli ägare av denna bostad. Kontakta mäklaren för visning.

Varmt välkomna till Centralvägen 38 i pendlarvänligt läge!

Bostaden har en genomgående hög standard och erbjuder smarta och praktiska förvaringslösningar. Planlösningen fördelar sig på en ljus välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter, ett helkaklat badrum med tvättmaskin och ett fullutrustat kök i modern stil med integrerade vitvaror. Vardagsrummet, som har en öppen planlösning mot köket, upplevs som ljust och luftigt tack vare de stora fönsterpartierna. Här finns det gott om plats att kunna möblera rummet med en större soffa samt tillhörande möblemang. För de som önskar en tydlig rumsindelning går det med enkelhet att sätta upp skenor i taket. En annan stor fördel med denna lägenhet är den trevliga balkongen som vetter mot innergården och erbjuder många soltimmar.

Centralt läge med en mysig innergård med gräsmatta och uteplatser. Närhet till både centrum med allt vad det har att erbjuda och till tågstationen. För den som pendlar tar tåget dig till Uppsala på endast 9 min, till Arlanda på 8 min och till Stockholm på 30 min. Här bor ni även med närhet till Willy som ligger ca 50 m bort och även Ica som ligger ca 150 m bort.

Denna bostad passar alldeles utmärkt för er som kommit in på drömutbildningen eller för er som pendlar och söker ett bekvämt boende.

Varmt välkommen på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 1 075 000 kr 33 594 kr/kvm
Boarea 32 kvm
Antal rum 1 rum
Avgift
2 827 kr
Mäklare Uppsala

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Energideklaration Centralvägen 38
Stadgar - Brf EDA 1
Ordningsregler - Brf EDA 1
Årsredovisning 2021 - Brf EDA 1

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här