Östgötagatan 19A, 3+4 tr vindsetage

Unik och mycket fin vindslägenhet i etage med möblerbar balkong på attraktiv adress!

Kommande försäljning Södermalm - Katarina Sofia Stockholm kommun

Välkommen till denna unika och mycket fina vindsetage med balkong och två vackra kakelugnar på attraktiv adress i hjärtat av Södermalm. Bostaden är väldisponerad, på nedre plan hittar du en välkomnande hall, två rymliga sovrum, ett helkaklat badrum med dusch samt en möblerbar balkong som vetter mot föreningens lugna innergård. På övre plan hittar du ett stilfullt kök, trevligt vardagsrum samt en WC. Ytterligare en våning upp finner du ett loft med plats för säng och arbetsplats, rummet har trevligt ljusinsläpp tack vare två takfönster. Lägenheten är genomgående i mycket bra skick med påkostade och stilfulla materialval då köket totalrenoverades 2021 och att hela lägenheten är ommålad under perioden 2020-2023. Tidstypiska attribut så som två ståtliga kakelugnar, vacker fiskbensparkett samt speglade dörrar bidrar till lägenhetens charmiga karaktär. Här bor du i en välskött och trevlig förening som äger sin mark och som dessutom har bekvämligheter för sina boende så som tvättstuga, cykel- barnvagnsförvaring samt en trevlig innergård

Välkommen till denna unika och mycket fina vindsetage med balkong och två vackra kakelugnar på attraktiv adress i hjärtat av Södermalm. Bostaden är väldisponerad, på nedre plan hittar du en välkomnande hall, två rymliga sovrum, ett helkaklat badrum med dusch samt en möblerbar balkong som vetter mot föreningens lugna innergård. På övre plan hittar du ett stilfullt kök, trevligt vardagsrum samt en WC. Ytterligare en våning upp finner du ett loft med plats för säng och arbetsplats, rummet har trevligt ljusinsläpp tack vare två takfönster. Lägenheten är genomgående i mycket bra skick med påkostade och stilfulla materialval då köket totalrenoverades 2021 och att hela lägenheten är ommålad under perioden 2020-2023. Tidstypiska attribut så som två ståtliga kakelugnar, vacker fiskbensparkett samt speglade dörrar bidrar till lägenhetens charmiga karaktär. Här bor du i en välskött och trevlig förening som äger sin mark och som dessutom har bekvämligheter för sina boende så som tvättstuga, cykel- barnvagnsförvaring samt en trevlig innergård.

Lägenheten ligger med ett attraktivt läge på en av Söders höjder, bara ett stenkast från Götgatan, Slussen, Mosebacke och Medborgarplatsen. Bostaden har ett perfekt läge med direkt närhet till grönområden och ett rikt utbud av shopping, restauranger och nöjesliv. Närhet till Medborgarplatsen och Götgatsbacken, samt goda kommunikationsmöjligheter med både bussar och tunnelbana vid Medborgarplatsen och Slussen.

Valmöjligheterna är många och trivseln lätt att finna. Varmt välkommen på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 98 kvm
Antal rum 4 rum
Biarea 13 kvm
Avgift
6 515 kr
Mäklare Hornstull

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Mätbevis
Energideklaration
Stadgar
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här