Engelbrektsvägen 41A

Fantastisk 2:a!

Kommande försäljning Jakobsberg Järfälla kommun

*kontakta ansvarig mäklare för att boka tid*

Nu saluför denna fantastiska 2:a med allt man behöver och lite till. Genomgående ljusa materialval och kvadratsmarta ytor. Belägen högt upp i byggnaden med en fantastisk balkong som genomsyrar solsäge!

Djup hall med flertalet garderober för förvaring, helkaklat badrum med tvättmaskin och mysigt sovrum. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket skapar en social och ljus atmosfär. Här ryms enkelt både soffgrupp och matbord. Köket är både praktiskt och estetiskt med gott om arbets- och förvaringsytor. Här finns alla bekvämligheter man kan önska i ett kök

*kontakta ansvarig mäklare för att boka tid*

Nu saluför denna fantastiska 2:a med allt man behöver och lite till. Genomgående ljusa materialval och kvadratsmarta ytor. Belägen högt upp i byggnaden med en fantastisk balkong som genomsyrar solsäge!

Djup hall med flertalet garderober för förvaring, helkaklat badrum med tvättmaskin och mysigt sovrum. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket skapar en social och ljus atmosfär. Här ryms enkelt både soffgrupp och matbord. Köket är både praktiskt och estetiskt med gott om arbets- och förvaringsytor. Här finns alla bekvämligheter man kan önska i ett kök. Från vardagsrummet når vi den oslagbara balkongen. Här spenderas med fördel sena sommarkvällar med nära och kära.

Kommunikationer: Från Jakobsbergs centrum går pendeltåget direkt till Stockholms Central samt flertalet bussar till närområdet. Från lägenheten tar ni er enkelt ut på E18 samt E4:an.

Service och Shopping: Endast någon minut från lägenheten ligger Jakobsbergs centrum med ett rikt och varierat utbud av butiker, caféer, daglig matvaruhandel, service och shopping. I närheterna av Jakobsberg ligger också Barkarby Outlet/Handelsplats med välsorterade märkesbutiker samt stora varuhus såsom IKEA, Bauhaus, Media Markt för att bara nämna några.

Natur: Runt om i hela Jakobsbergs finns ett bra utbyggt nät av cykelbanor och promenadstråk. Populära fritidsområden som Järvafältet, Görväln samt Ängsjö finns för den som gillar naturen.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 1 795 000 kr 43 253 kr/kvm
Boarea 41,5 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
3 622 kr
Mäklare Järfälla

Extra kontaktperson

Mathilda Tengroth

0723-03 17 68 mathilda.tengroth@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Energideklaration Engelbrektsvägen 41A
Energideklaration Engelbrektsvägen 41B
Årsredovisning Brf Engelbrektshöjden, 2021
Årsredovisning 2021
Stadgar
Årsredovisning 2022
Energideklaration

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här