Storgatan 54, vån 6

Nyrenoverad 2:a i populär förening!

Till salu Huvudsta Solna kommun

- Nyrenoverad
- Stora ytor
- Fräscht badrum
- Balkong i soligt läge
- Stabil förening

Varmt välkommen till denna rymliga 2:a belägen i ett väldigt attraktivt område. Perfekt för Er som söker ett boende i ett lugnt men även centralt läge. Bostaden präglas av välplanerade ytor och härligt med ljusinsläpp. Disponeras med ett rymligt badrum , väl tilltaget vardagsrum, ett kök som ger utrymme för matplats, ett ordentligt sovrum samt en balkong med trevlig utsikt över gården. I anslutning till hallen finns ett förråd som skänker goda förvaringsmöjligheter. Utrymmet går även att inreda som arbetsrum/barnrum om så önskas. Brf Pumpan 1 är en stabil och välskött förening

- Nyrenoverad
- Stora ytor
- Fräscht badrum
- Balkong i soligt läge
- Stabil förening

Varmt välkommen till denna rymliga 2:a belägen i ett väldigt attraktivt område. Perfekt för Er som söker ett boende i ett lugnt men även centralt läge. Bostaden präglas av välplanerade ytor och härligt med ljusinsläpp. Disponeras med ett rymligt badrum , väl tilltaget vardagsrum, ett kök som ger utrymme för matplats, ett ordentligt sovrum samt en balkong med trevlig utsikt över gården. I anslutning till hallen finns ett förråd som skänker goda förvaringsmöjligheter. Utrymmet går även att inreda som arbetsrum/barnrum om så önskas. Brf Pumpan 1 är en stabil och välskött förening.

På Storgatan 54 bor Ni i bästa läget med närhet till allt man kan önska sig. På endast ca 100 m avstånd nås t-banan. Inom 2 min når Ni Huvudsta Centrum med butiker, livsmedelsaffär, gym, apotek, vårdcentral och restauranger. Här erbjuds det även utmärkta kommunikationer med både T-bana och bussförbindelser. Det tar 9 min till t-centralen och 6 min till Fridhemsplan samt 4 min till Sundbyberg.

Shoppingsintresserade har även nära till Mall of Scandinavia som är Skandinaviens största shoppingsdestination. Med sitt stora utbud av 250 butiker, konceptbutiker, restauranger, nöje och arkitektur är det något utöver det vanliga.

För Er som söker än mer shopping är det gångavstånd till Solna Centrum. Gallerian erbjuder stort utbud av butiker och många restauranger, apotek, bibliotek, vårdcentral samt annan service. Skytteholmsparken finns i närheten som erbjuder lek för barnen. Dessutom finns det goda kommunikationer med både buss, tunnelbana och pendeltåg.

Vid Huvudsta gård finns en 4H-gård, stall och utomhusbassäng. I populära Pampas Marina finns en båtklubb med vackra promenadstråk med natursköna omgivningar och restaurang. Här finns fina promenadstråk in till Kungsholmen. I närheten hittar ni också Huvudstabadet, Solnas största tempererade utomhusbad med 50 m bassäng. I området finns också närhet till förskolor och skolor.

Hjärtligt välkommen till din nya bostad!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 3 450 000 kr 53 738 kr/kvm
Boarea 64,2 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
3 043 kr
Mäklare Solna

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Årsredovisning 2021-2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här