Bokbindarvägen 28, 1tr

Stilren tvåa med gavelläge och balkong mot grönska!

Till salu Hägersten Stockholm kommun

På populära Bokbindarvägen väntar nu en mycket trivsam och välplanerad lägenhet på nya ägare. Lägenheten kännetecknas av funkis när det är som bäst med bevarade tidstypiska detaljer såsom fönsterbrädor i sten, bevarade originaldörrar och vackra fönsterbeslag. Detta är ett boende för dig som inte vill kompromissa med närheten in till city men gärna bor lugnt och ostört med naturen bokstavligen utanför fönstret.

Med typiskt 40-tals charm bor du här i ett hem med välplanerade ytor och bra disposition. Lägenheten har fönster i tre väderstreck och fin utsikt mot både lugna Bokbindarvägens charmiga villakvarter och ett lummigt skogsparti med grönska och djurliv. Vardagsrummet är lättmöblerat och rymmer såväl soffgrupp som matbord och trivselmöblering utan att det känns trångt. Genomgående ljust målade väggar ger en neutral bas att inreda efter och golvet pryds av parkett som löper vidare in i lägenhetens alla rum. Balkongen är rymlig och blir till ett extra rum under varmare årstider med plats för såväl odlingsprojekt som utemöbler

På populära Bokbindarvägen väntar nu en mycket trivsam och välplanerad lägenhet på nya ägare. Lägenheten kännetecknas av funkis när det är som bäst med bevarade tidstypiska detaljer såsom fönsterbrädor i sten, bevarade originaldörrar och vackra fönsterbeslag. Detta är ett boende för dig som inte vill kompromissa med närheten in till city men gärna bor lugnt och ostört med naturen bokstavligen utanför fönstret.

Med typiskt 40-tals charm bor du här i ett hem med välplanerade ytor och bra disposition. Lägenheten har fönster i tre väderstreck och fin utsikt mot både lugna Bokbindarvägens charmiga villakvarter och ett lummigt skogsparti med grönska och djurliv. Vardagsrummet är lättmöblerat och rymmer såväl soffgrupp som matbord och trivselmöblering utan att det känns trångt. Genomgående ljust målade väggar ger en neutral bas att inreda efter och golvet pryds av parkett som löper vidare in i lägenhetens alla rum. Balkongen är rymlig och blir till ett extra rum under varmare årstider med plats för såväl odlingsprojekt som utemöbler. Detta är den självklara platsen att spendera varmare månader på och tack vare det höga sutterängläget får man här en härlig utsiktplats över grönskan.

Via en glasdörr i original nås det charmiga köket i 40-tals stuk. Här finner ni gott om förvaring bakom över-och underskåp i vitt med tidstypiska beslag och gott om arbetsyta på rostfri bänkskiva. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, ugn, gasspis och fläkt. Invid ett stort fönster som vetter mot framsidan och den lugna gatan finns plats för ett matbord med fyra sittplatser.
Sovrummet är rofyllt och har ett stort fönsterparti som vetter mot den grönskande omgivningen. Här sover man gott i ett lugnt läge i ett rum som med lätthet rymmer såväl bredare säng som annan trivselmöblering om så önskas.
Hallen nås via säkerhetsdörr och bjuder på mycket gott om förvaring i djupa originalgarderober med överskåp som når upp till taket. För ytterkläderna finns ett praktiskt hyllplan med krokar under – även det i original. Vidare finner ni ett fräscht badrum med kaklade väggar i vitt med bra förvaring i vägghängt spegelskåp och ett härligt badkar invid ett praktiskt vädringsfönster.

Här bor man i ett levande men samtidigt lugnt och grönt område med kort promenad till tunnelbana, restauranger, service, matbutiker, gröna promenadstråk med ett fritt djurliv runtomkring. Närhet till såväl grönområden i Aspudden och runt Vinterviken som pulsen, restauranger och caféer i Midsommarkransen och runt Telefonplan. Med endast några få minuters promenad når man Telefonplans, Örnsbergs och Hägerstensåsens tunnelbanestationer som tar dig in till T-centralen på ca 12 minuter och på Bäckvägen har buss 147 hållplats precis runt knuten som snabbt tar dig till Liljeholmen där du finner Liljeholmens galleria med ett stort utbud om 90 butiker samt med SATS, flera matbutiker så som fantastiska ICA Kvantum samt folktandvård och vårdcentral. Området bjuder även på många härliga promenadstråk och ett stenkast bort ligger Vinterviken där badmöjligheter, café och marina finns. I området finner du många smultronställen som bl.a. Krubb, Restaurang Landet, Bonne Femme stenugnsbageri, Söderbergs bageri, AB café och Svenska Sushi-och Hamburgerköket. På nära avstånd finns också Västberga handel med stora Coop Forum, Rusta, apotek och Systembolaget. Även ICA supermarket ligger på promenadavstånd med en stor, fräsch och välsorterad matbutik.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 2 695 000 kr 69 103 kr/kvm
Boarea 39 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
2 990 kr
Mäklare Årsta

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här