Ingrids väg 3B

Besiktigad

Till salu Glömsta Huddinge kommun

Här har jag det stora nöjet att presentera denna exklusiva villa i familjevänliga Glömsta. Detta hem är i absolut toppklass med fyra sovrum, dubbla balkonger, generösa sällskapsytor och trevlig tomt med stor altan och attefallshus för uthyrning. Detta vill ni inte missa. Välkommen till Ingrids väg 3b!

Exklusiv villa om 210 kvm med genomgående stilrena ytskikt och påkostade materialval. Rymlig hall med klinkers och förvaring i garderob med skjutdörrar. Redan här slås vi av fastighetens härliga atmosfär. Detta är ett ljust och rymligt boende med öppen boyta där fastighetens vardagsrum och kök är den naturliga samlingsplatsen

Här har jag det stora nöjet att presentera denna exklusiva villa i familjevänliga Glömsta. Detta hem är i absolut toppklass med fyra sovrum, dubbla balkonger, generösa sällskapsytor och trevlig tomt med stor altan och attefallshus för uthyrning. Detta vill ni inte missa. Välkommen till Ingrids väg 3b!

Exklusiv villa om 210 kvm med genomgående stilrena ytskikt och påkostade materialval. Rymlig hall med klinkers och förvaring i garderob med skjutdörrar. Redan här slås vi av fastighetens härliga atmosfär. Detta är ett ljust och rymligt boende med öppen boyta där fastighetens vardagsrum och kök är den naturliga samlingsplatsen. En otrolig sällskapsyta med vacker vitlaserad parkett, kamin, ljusinsläpp från stora fönsterpartier i flera väderstreck, en imponerande takhöjd och gott om plats att samla familj och vänner vid matsalsmöbel och i större soffgrupp. Mycket stilrent kök med släta skåpluckor i vitt och ljust trä och rejäl arbetsbänk med sittplatser. Induktionshäll, inbyggnadsugn och -kaffemaskin, integrerad diskmaskin samt kyl och frys i rostfritt utförande. Här vill man umgås och laga mat tillsammans. På entréplan ligger även master bedroom som har förvaring i garderobsvägg, utgång till avskärmad del av trädgården och lyxigt stort badrum en suite med spabad, dusch och bastu. På samma våningsplan finns ytterligare ett badrum med dusch samt tvättstuga med groventré.

Fastighetens övre plan följer samma smakfulla stil med trevligt allrum som har generöst ljusinsläpp från takfönster, vitlaserad parkett och glasräcke mot nedervåningen. Här finns ytterligare tre sovrum. Samtliga har mysiga snedtak och gott om plats för förvaringsmöbler, möbler och lekytor samt utgång till balkong. På övervåningen finns även ett rymligt badrum med dusch, vägghängd wc och kommod. Fastigheten ligger förhållandevis högt upp och är således fri från insyn. Den stenlagda uppfarten har plats för plats för flera bilar att parkera samt garage. Här finns mjuk lekvänlig gräsmatta, spabad och garanterade soltimmar på någon av fastighetens två balkonger eller den stora altanen. Dessutom finns fina möjligheter till uthyrning i attefallshus. Detta är ett genomtänkt boende med hög standard - en perfekt kombination av lyx och bekvämlighet. Framförallt är det ett hem att trivas i.


Varmt välkomna på visning!


Området är ett naturskönt och barnvänligt villaområde i sydvästra Huddinge med goda kommunikationer och flera förskolor och skolor. Närområdet erbjuder stora skogsområden med vandringstigar, bär och svampställen samt naturreservatet kring skogssjön Gömmaren, en mycket omtyckt badsjö som erbjuder bad från sandstrand, brygga och berghäll. Närmsta busshållsplats är Sibyllevägen med buss 714 som trafikerar mellan vackra Flottsbro friluftsområde och Huddinge C. I Huddinge C tar anslutande pendeltåg dig in till Stockholm C på ca 15 min. Huddinge centrum erbjuder dessutom allt ni kan önska i form av service, mataffärer, restauranger, butiker, gym osv. Med bil når ni enkelt handelsområdet Kungens Kurva med Jysk, elgiganten, Ikea, stormarknad, bio och nöjen. Huddinge kommun erbjuder ett rikt föreningsliv och ett stort antal friluftsaktiviteter året runt. I kommunen finns ett flertal naturreservat att njuta av. I närområdet finns bl. a ridskola och Glömstahallen samt Källbrinks IP med fotbollsplan, tennisbana, friidrottsbana, cykelsport och orientering.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 210 kvm
Antal rum 8 rum
Tomt 1 000 kvm
Mäklare Huddinge

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Energideklaration
Besiktningsprotokoll

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här