Engelbrekts väg 75C

Stor och rymlig fyra med stor och inglasad balkong!

Till salu Sollentuna Tureberg Sollentuna kommun

**Accepterat pris**

- Stor balkong i sydväst läge
- Stabil förening
- Öppen planlösning
- Centralt läge

Låt mig presentera den trevligaste 4:an i området. Här möts du av en hall med goda möjligheter till avhängning och två rymliga förråd i access från hallen. Vardagsrummet är som gjort för dig som gillar att ha över dina vänner eller familj. Köket är i bra skick och är utrustat med allt som behövs. Badrummet är stort och utrustat med dusch, handfat, WC, tvättmaskin och förvaringsskåp. Stora och rymliga rum med gott om förvaringsmöjligheter. Men det absolut bästa med denna lägenhet måste vara den inglasade kungsbalkongen, här kan du njuta till fullo, här får du gott om plats för utemöbler och grill så att du och dina vänner kan ha era mysiga sommarkvällar

**Accepterat pris**

- Stor balkong i sydväst läge
- Stabil förening
- Öppen planlösning
- Centralt läge

Låt mig presentera den trevligaste 4:an i området. Här möts du av en hall med goda möjligheter till avhängning och två rymliga förråd i access från hallen. Vardagsrummet är som gjort för dig som gillar att ha över dina vänner eller familj. Köket är i bra skick och är utrustat med allt som behövs. Badrummet är stort och utrustat med dusch, handfat, WC, tvättmaskin och förvaringsskåp. Stora och rymliga rum med gott om förvaringsmöjligheter. Men det absolut bästa med denna lägenhet måste vara den inglasade kungsbalkongen, här kan du njuta till fullo, här får du gott om plats för utemöbler och grill så att du och dina vänner kan ha era mysiga sommarkvällar.

Utöver det så är föreningslivet och gemenskapen något att verkligen njuta av! Oasen till innergård öppnar upp för grillning så länge vädret tillåter, separat återvinningsrum och tvättstuga för den som vill tvätta under dygnets alla timmar! Föreningens ekonomi är mycket stabil och det visar sig på avgiften och även den höga nivån på renlighet och skötsel i föreningen.

Här bor ni med gångavstånd till Sollentuna Centrum som erbjuder en mängd shopping och restauranger samt all annan service ni kan tänka er. Utmärkta kommunikationer med både pendeltåget samt bussar inom mycket kort avstånd. Precis runt knuten finns flertalet butiker, restauranger frisörer mm. Det finns gott om förskolor i närheten. För den som ska gå gymnasium ligger Rudbeck i närheten. Sollentuna har mycket fina och trevliga grönområden, bland annat vid Edsviken och kring Rösjöområdet där det finns både badplats, utegym och bra motionsspår.

Varmt välkomna på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 4 150 000 kr 41 294 kr/kvm
Boarea 100,5 kvm
Antal rum 4 rum
Avgift
6 464 kr
Notar Sollentuna

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Dokument & information

Stadgar
Årsredovisning 2021
Energideklaration
Parkering - Taljan

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här