Heidenstamsgatan 15

Varmt välkomna till Heidenstamsgatan 59 och denna fräscha 3:a med snyggt kök och inglasad balkong!

Kommande försäljning Löten Uppsala kommun

Här finner ni en välplanerad bostad om 84,5 kvm som med nya och fräscha ytskikt skapar ett suveränt boende. Detta boende passar den lilla som så väl växande familjen med möjlighet att utöka antalet sovrum. I dagsläget finner ni två ljusa och trevliga sovrum varav ena har egen balkong och de andra en stor klädkammare. Om behovet finns för fler sovrum så kan den stora klädkammaren i hallen förvandlas till en mindre barnkammare eller till ett praktiskt hemmakontor. Valmöjligheterna med detta boende är många och här finns plats för hela familjen att trivas. Bostaden erbjuder även stora sällskapsytor i såväl vardagsrum som kök. Köket är nyligen rustat och rymmer plats för sällskap att samlas på trevliga middagar

Här finner ni en välplanerad bostad om 84,5 kvm som med nya och fräscha ytskikt skapar ett suveränt boende. Detta boende passar den lilla som så väl växande familjen med möjlighet att utöka antalet sovrum. I dagsläget finner ni två ljusa och trevliga sovrum varav ena har egen balkong och de andra en stor klädkammare. Om behovet finns för fler sovrum så kan den stora klädkammaren i hallen förvandlas till en mindre barnkammare eller till ett praktiskt hemmakontor. Valmöjligheterna med detta boende är många och här finns plats för hela familjen att trivas. Bostaden erbjuder även stora sällskapsytor i såväl vardagsrum som kök. Köket är nyligen rustat och rymmer plats för sällskap att samlas på trevliga middagar. I sin helhet är detta ett toppenboende för den som önskar att bo bekvämt i gröna kvarter.

Här bor du i ett lugnt och omtyckt område med stora gröna innergårdar och fina lekplatser. Inom bekvämt promenadavstånd finner du Heidenstams torg med bland annat Ica, frisör, gym, apotek och vårdcentral. Härifrån har du cykelavstånd in till city och Gränbystaden med all dess utbud. För er som tycker om natur finns det upplysta Röbospåret i närheten där slingan stäcker sig ända bort till Gamla Uppsala Högar. Perfekt pendlingsläge med närhet till E4:ans påfart.

Varmt välkomna på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 1 795 000 kr 21 243 kr/kvm
Boarea 84,5 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift
5 113 kr
Mäklare Uppsala

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Energideklaration
Stadgar
Årsredovisning-2022-2023

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här