Industrigatan 33

Kommande försäljning Industristaden Uppsala kommun

En toppfräsch bostad med ett fantastiskt läge alldeles intill Fyrisån, hiss från markplan och två balkonger!

Här kliver ni in och möts av ett modernt kök och rymligt vardagsrum. Köket är komplett utrustat och har en snygg Nordisk design. Här kan ni samla familjen för fredagsmyset eller nära och kära för en riktig festmåltid. De öppna ytorna ger möjlighet för mingel och en perfekt plats att umgås på. Från vardagsrummet når ni den ena balkongen. Den andra balkongen nås från ena sovrummet och vetter mot den trevliga innergården. Bostaden erbjuder även ett helkaklade badrum med badkar, tvättmaskin och torktumlare samt ett WC-rum

En toppfräsch bostad med ett fantastiskt läge alldeles intill Fyrisån, hiss från markplan och två balkonger!

Här kliver ni in och möts av ett modernt kök och rymligt vardagsrum. Köket är komplett utrustat och har en snygg Nordisk design. Här kan ni samla familjen för fredagsmyset eller nära och kära för en riktig festmåltid. De öppna ytorna ger möjlighet för mingel och en perfekt plats att umgås på. Från vardagsrummet når ni den ena balkongen. Den andra balkongen nås från ena sovrummet och vetter mot den trevliga innergården. Bostaden erbjuder även ett helkaklade badrum med badkar, tvättmaskin och torktumlare samt ett WC-rum. Ni finner även två stora ljusa sovrum varav ett med balkong och platsbyggd förvaring. Dessutom finns det gott om förvaringsmöjligheter i hallen med en platsbyggd garderob med skjutdörrar samt en klädkammare.

Här bor du i en växande stadsdel som har allt inom räckhåll. I området finns allt från matbutik, service, café, frisör, Anna Petrus park och restauranger. Njut av härliga promenader längs Fyrisån in mot stadens puls. Ett stenkast bort finns Centralstationen vilket gör detta till ett utmärkt läge för den som pendlar, du tar dig även enkelt ut på E4:an härifrån. Ta chansen att flytta in i detta centrala område med hela Uppsalas utbud inom räckhåll.

Annonsen kommer uppdateras löpande. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 86 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift
4 048 kr
Mäklare Uppsala

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Dokument & information

Energideklaration
Stadgar
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här