Morängatan 56C

Välplanerad 3:a med stor trätrall och mysig trädgård!

Kommande försäljning Alsike Knivsta kommun

Välkomna till denna trevliga trerummare med stor uteplats med trätrall om ca 15 kvm i sydost samt en framsida i väst med stenbelagd uteplats och gräsmatta.

Planlösningen erbjuder en välkomnade hall samt stor öppning mot det rymliga vardagsrummet. En öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar trevliga sällskapsytor som enkelt går att möblera. Köket präglas av hög standard, funktionell förvaring och genomtänkta lösningar. Vardagsrummet har utgång till uteplatsen med morgon och förmiddagssol i direkt anslutning. Vidare finner ni två sovrum, båda med bra förvaring. Rymligt helkaklat badrum med elektrisk komfortgolvvärme, kombinerad tvättmaskin/ torktumlare och dusch

Välkomna till denna trevliga trerummare med stor uteplats med trätrall om ca 15 kvm i sydost samt en framsida i väst med stenbelagd uteplats och gräsmatta.

Planlösningen erbjuder en välkomnade hall samt stor öppning mot det rymliga vardagsrummet. En öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar trevliga sällskapsytor som enkelt går att möblera. Köket präglas av hög standard, funktionell förvaring och genomtänkta lösningar. Vardagsrummet har utgång till uteplatsen med morgon och förmiddagssol i direkt anslutning. Vidare finner ni två sovrum, båda med bra förvaring. Rymligt helkaklat badrum med elektrisk komfortgolvvärme, kombinerad tvättmaskin/ torktumlare och dusch. På framsidan av huset finns ytterligare en uteplats med stenbeläggning och gräsmatta.

Ett förråd hör till bostaden och ligger mittemot bostadens ytterdörr samt en parkeringsplats med el-plint som kostar 250 kr/mån.

Generös takhöjd om ca 2,70 m gör att bostaden känns luftig och rymlig.
Detta är ett boende för dig som söker något extra med bekvämt avstånd till både Uppsala, Stockholm och Arlanda. Från bostaden är det ca 4 km till Knivsta Centrum. Från stationen i Knivsta når du Uppsala på ca 12 minuter och Stockholm på ca 30 min med direkttåg. Väljer ni att ta bilen är man i Uppsala på ca 15 minuter.

Anmäl ert intresse för att säkerställa att ni tar del av all information.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 66 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift
4 220 kr

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Energideklaration
BRF_Hällen_i_Alsike-Stadgar
BRF_Hällen_i_Alsike-Årsredovisning-2021

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här