Teodolitvägen 33

Fantastiskt radhus sällan till salu!

Till salu Högmora Huddinge kommun

Exklusivt arkitekt ritat radhus från 2017! Detta hus bör upplevas på plats!

Generösa 117 kvm i mycket lugnt och barnvänligt område. Huset erbjuder toppmoderna detaljer från topp till tå. Påkostade materialval! Stora fönsterpartierna ger en exklusiv känsla och gott om ljusinsläpp från vardagsrummet till köket. På framsidan har man trä däckad altan, stensatt uppfart och gräsmatta. Stor uteplats på baksidan med trädäckad altan och plats för lek. Två fantastiska sällskapsytor som verkligen inbjuder till att umgås med familjen och har plats att underhålla större sällskap. Här vill man spendera tid tillsammans

Exklusivt arkitekt ritat radhus från 2017! Detta hus bör upplevas på plats!

Generösa 117 kvm i mycket lugnt och barnvänligt område. Huset erbjuder toppmoderna detaljer från topp till tå. Påkostade materialval! Stora fönsterpartierna ger en exklusiv känsla och gott om ljusinsläpp från vardagsrummet till köket. På framsidan har man trä däckad altan, stensatt uppfart och gräsmatta. Stor uteplats på baksidan med trädäckad altan och plats för lek. Två fantastiska sällskapsytor som verkligen inbjuder till att umgås med familjen och har plats att underhålla större sällskap. Här vill man spendera tid tillsammans. Sommartid kan man öppna upp de stora skjutdörrarna och njuta av naturen och lugnet utanför.

Vattenburen golvvärme i alla plan. På entréplan finns ett helkaklat badrum i lyxiga detaljer. Rymligt vardagsrum med plats för soffgrupp och TV bänk. Även en lekhörna för de minsta. På det övre plan hittar ni 4 sovrum och ett stort exklusivt badrum med duschhörna. I badrummet finns egen tvättdel med tvättmaskin och torktumlare. Varmförråd på ca 10 kvm finns bredvid huset. Uppfart med p-plats för 2 bilar. Öppen fiber indraget.

- Inbyggd laddbox klar för användning
- Sol från uppgång till 13 tiden på baksidan
- Eftermiddagssol till solnedgång på framsidan
- 4 st inbyggda SONOS högtalare i taket på entréplan som styrs via app
- 2 utomhusförråd
- Insynsskyddad gräsmatta av thujor på 3 m

I natursköna Högmora förenas lantidyll med modern villastad. Ett unikt bostadsområde där husen som försetts med panel av gran bäddas in i rofylld grönska. Här växer barnen upp med mängder av lekkamrater i grannhusen och närheten till flera fina natur- och skogsområden samt sjöarna Magelungen och Trehörningen som erbjuder både klippbad och fiske. Vintertid finns skidspår i Orlångens naturreservat.

I närområdet finns även populära Ågesta friluftsområde med ridklubb, golfklubb, utegym och elljusspår för löpare och preparerade skidspår vintertid. I Stuvsta ligger ett flertal förskolor och skolor upp till åk 9. Även i Snättringe och Huddinge finns flera grundskolor och gymnasium. Från Ågestavägen går buss 742 mot anslutande pendeltåg eller tunnelbana i Huddinge C eller Farsta strand. Med bil når du Huddinge C på knappt 8-9 min

Här är det bara att flytta in!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 117 kvm
Antal rum 5.5 rum
Avgift
5 789 kr
Mäklare Huddinge

Extra kontaktperson

Emmely Can

08-746 07 00 emmely.can@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Dokument & information

Stadgar (1)
Energideklaration
Årsredovisning 2022
Energideklaration

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här