Brf Fyrgränd

Pågående Högmora Huddinge kommun

Moderna parhus med en noga utstuderad struktur för att skapa en elegant rytm. Dessa bostäder präglas av generös takhöjd, stora fönsterpartier och kvalitativa materialval och bekvämligheter i form av 1 stavs vit laserat parkett, spotlights i badrummen samt hallen och inte minst golvvärme över hela huset. Härlig trädgård med uteplats i fantastiskt solläge samt invändig totalyta om 144 kvm fördelat på två plan. Entréplan med öppen social planlösning mellan kök och vardagsrum samt stora fönsterpartier med utsikt mot den privata uteplatsen. Stilfullt kök i moderna färger och bänkskiva i sten komposit, fullutrustat med kvalitativa vitvaror. 2 helkaklade badrum varav det ena med separat tvättdel utrustat med tvätt- och torktumlare. Här finner du 5 sovrum sovrum med fint ljusinsläpp samt gott om förvaringsutrymme i befintliga garderober.

Moderna parhus med en noga utstuderad struktur för att skapa en elegant rytm. Dessa bostäder präglas av generös takhöjd, stora fönsterpartier och kvalitativa materialval och bekvämligheter i form av 1 stavs vit laserat parkett, spotlights i badrummen samt hallen och inte minst golvvärme över hela huset. Härlig trädgård med uteplats i fantastiskt solläge samt invändig totalyta om 144 kvm fördelat på två plan. Entréplan med öppen social planlösning mellan kök och vardagsrum samt stora fönsterpartier med utsikt mot den privata uteplatsen. Stilfullt kök i moderna färger och bänkskiva i sten komposit, fullutrustat med kvalitativa vitvaror. 2 helkaklade badrum varav det ena med separat tvättdel utrustat med tvätt- och torktumlare. Här finner du 5 sovrum sovrum med fint ljusinsläpp samt gott om förvaringsutrymme i befintliga garderober

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Projektstatus Pågående
Tillträde Ej angivet
Boarea 114 - 144 kvm
Antal bostäder 17
Notar Huddinge

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Bostäder

Bostadsnummer
251A
Adress
Fyrgränd
Antal rum
6
Boarea
144 kvm
Pris
6 495 000 kr
Avgift
5 995 kr
Status
Till salu
Bostadsnummer
251B
Adress
Fyrgränd
Antal rum
6
Boarea
144 kvm
Pris
6 495 000 kr
Avgift
5 995 kr
Status
Till salu
Bostadsnummer
252A
Adress
Fyrgränd
Antal rum
6
Boarea
144 kvm
Pris
6 495 000 kr
Avgift
5 995 kr
Status
Till salu
Bostadsnummer
252B
Adress
Fyrgränd
Antal rum
6
Boarea
144 kvm
Pris
6 495 000 kr
Avgift
5 995 kr
Status
Till salu

Övrig Information

ENTRÉPLAN

HALL
I entrén möts du av praktiskt klinkergolv. På ena sidan av hallen har du plats för skoställ samt avhängning, på andra sidan ha du bostadens första sovrum/arbetsrum och i taket finns spotlights. Längre in i bostaden har du ett 1-stavigt vit laserat parkettgolv vilket är genomgående i alla rum. Väggarna är målade i värma kulörer och innerdörrarna är vita och massiva. Bostaden har genomgående påkostade materialval, generös takhöjd samt vattenburen golvvärme över hela huset.

KÖK
Från hallen når du köket och vardagsrummet som förenas genom den öppna planlösningen, där allt har sin naturliga plats. Modern kök i härliga och varma färger. Bänkskiva i stenkomposit bidrar till den lyxiga känslan. Stor diskho, 60 cm. Stilrent vitgrå matt stänkskydd samt rostfria vitvaror. Mot matplatsen finns en arbetsyta som gör att du kan laga mat och servera den på ett smidigt sätt till dina gäster. Köket är utrustat med kylskåp, frys, induktionshäll, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro samt helintegrerad diskmaskin.

VARDAGSRUM/MATSAL
Vardagsrummet är byggt i vinkel så det blir en tydlig markering mellan den del där man har soffgruppen och delen med plats för matsalsbord. Stora fönsterpartier samt utgång till trädgården ger rummet ett fint naturligt ljustillflöde.

BADRUM
Med ingång från hallen nås det helkaklade badrummet. Utrustningen består av dusch med vikbara, raka duschväggar i klarglas, wc, spegel med belysning och handfat med kommod. Infällda spotlights i tak.

TVÄTTSTUGA
Tvättstuga med klinkergolv. Tvättmaskin, torktumlare samt en tvättho finns för att ta hand om tvätten. En praktisk vikbänk och väggskåp som tar hand om tvättmedel mm. Här hittar du även värmepannan samt husets teknikskåp bakom skjutdörrar.

ÖVRE PLAN

ALLRUM
Ovanför trappan möts du av ett allrum, eller ett andra vardagsrum. Här uppe finns även fyra rogivande sovrum varav Master Bedroom är större samt ha flera tillhörande garderober. De tre andra sovrummen har en till två fast garderober var.

BADRUM
Badrummet på övre plan är i samma nyanser som badrummet på nedre plan. Här finns också dusch, glasväggar, handfat med kommod, spegel med belysning och wc. Vattenburen golvvärme och spotlights i tak.

Dokument & Information

Registreringsbevis Fyrgränd
Kostnadskalkyl med intyg Fyrgränd
Stadgar Fyrgränd

Anmäl intresse