Svartlösavägen 69

Fint renoverat hus med mysig trädgård!

Besiktigad

Till salu Älvsjö Stockholm kommun

Välkommen till Svartlösavägen 69 och detta mycket fina hus. Huset har under de senaste åren genomgått flera stora renoveringar såsom dränering, gjutning av ny bottenplatta, nytt kök, nytt badrum, ny utomhusel med laddstation för elbil samt utökad parkering med plats för fyra bilar, nya rabatter och odlingsytor mm. Detta ger dig ett mycket väl omhändertaget hus där det bara är att flytta rakt in. Huset erbjuder även hela 4 sovrum (möjlighet till 5), varav 3 på samma plan samt två badrum med dusch vilket gör att det passar även för den större familjen. Källarplanet har en takhöjd på ca 2,0 m och hela planet disponeras idag som boyta. Även i trädgården har det lagts ner mycket kärlek med snygga nivåer, stor altan, fantastiskt körsbärsträd, äppelträd, en friggebod om ca 10 kvm och härliga gräsytor. Tomten är mycket barnvänlig med staket runtom så här kan barnen springa fritt

Välkommen till Svartlösavägen 69 och detta mycket fina hus. Huset har under de senaste åren genomgått flera stora renoveringar såsom dränering, gjutning av ny bottenplatta, nytt kök, nytt badrum, ny utomhusel med laddstation för elbil samt utökad parkering med plats för fyra bilar, nya rabatter och odlingsytor mm. Detta ger dig ett mycket väl omhändertaget hus där det bara är att flytta rakt in. Huset erbjuder även hela 4 sovrum (möjlighet till 5), varav 3 på samma plan samt två badrum med dusch vilket gör att det passar även för den större familjen. Källarplanet har en takhöjd på ca 2,0 m och hela planet disponeras idag som boyta. Även i trädgården har det lagts ner mycket kärlek med snygga nivåer, stor altan, fantastiskt körsbärsträd, äppelträd, en friggebod om ca 10 kvm och härliga gräsytor. Tomten är mycket barnvänlig med staket runtom så här kan barnen springa fritt.

Här bor du på en populär adress mitt i omtyckta Långbro med närhet till allt. Bara runt hörnet finns mysiga Fru Marias bak och bara på Svartlösavägen finns även busshållplats, skola, förskola och prisade restaurangen Aloë. På promenadavstånd ligger Långbro Park vilket är ett uppskattat utflyktsmål för barnfamiljer i området. Med buss tar man sig lätt till Telefonplan, Fruängen och Älvsjö. Gångavstånd till T-bana och pendeltåg.


Ett hus som bör upplevas på plats - varmt välkommen på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 7 695 000 kr 71 250 kr/kvm
Boarea 108 kvm
Antal rum 5 rum
Biarea 19 kvm
Mäklare Älvsjö

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Energideklartion
Besiktningsprotokoll

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här