Buntmakarvägen 128

Renoverat och fräscht radhus i barnvänligt område!

Besiktigad

Till salu Utsälje Huddinge kommun

I populära Utsälje ligger detta ljusa och fräscha radhus om 90 kvm med genomgående fina ytskikt och trevliga sällskapsytor både ute och inne. Ett exklusivt boende som omsorgsfullt renoverats med trendsäkra material och färgsättningar. Nära till vacker natur, kollektivtrafik, skolor/förskolor och Kungens Kurva shoppingområde. Välkommen till Buntmakarvägen 128!

Välkomnande entré med förråd och fastighetens första soliga altan. Trevlig hall med ribbvägg (akustikpanel), vacker marmorklinkers, gäst-wc i samma marmor med vägghängd wc och tvättställsskåp med handfat i beige. Exklusivt arbetskök med högkvalitativa material som marmorn som går igen från hall och wc och gott om förvaring bakom släta skåpluckor, svart blandare och diskho, induktionshäll och fullsize kyl och frys i rostfritt utförande. Härligt inbjudande och öppen sällskapsyta med vackra vitlaserade golv, infällda spotlights och gott om plats att samla familj och vänner vid matplats och i större soffgrupp

I populära Utsälje ligger detta ljusa och fräscha radhus om 90 kvm med genomgående fina ytskikt och trevliga sällskapsytor både ute och inne. Ett exklusivt boende som omsorgsfullt renoverats med trendsäkra material och färgsättningar. Nära till vacker natur, kollektivtrafik, skolor/förskolor och Kungens Kurva shoppingområde. Välkommen till Buntmakarvägen 128!

Välkomnande entré med förråd och fastighetens första soliga altan. Trevlig hall med ribbvägg (akustikpanel), vacker marmorklinkers, gäst-wc i samma marmor med vägghängd wc och tvättställsskåp med handfat i beige. Exklusivt arbetskök med högkvalitativa material som marmorn som går igen från hall och wc och gott om förvaring bakom släta skåpluckor, svart blandare och diskho, induktionshäll och fullsize kyl och frys i rostfritt utförande. Härligt inbjudande och öppen sällskapsyta med vackra vitlaserade golv, infällda spotlights och gott om plats att samla familj och vänner vid matplats och i större soffgrupp. Härifrån nås även fastighetens andra trevliga altan som tillsammans med den första altanen garanterar er många soltimmar.

Övre plan följer samma stilrena estetik med ribbväggen som löper längs trappan i läckert svart, vita väggar och infällda spots. Här finns tre fina sovrum, varav det ena har utgång till en balkong med milsvid utsikt. Master bedroom med flera platsbyggda garderober. På samma våning finns även ett stort helkaklat badrum med härligt ljusinsläpp från takfönster, lyxig takdusch och blandare i svart, vägghängd wc, tvättställsskåp med tvättfat och klädvårdsdel med tvättmaskin och torktumare under arbetsbänk. Bilfri gata utanför huset och områdets lekplats med gungställning, rutschkana och sandlåda blir den naturliga mötesplatsen för områdets barn. Här växer barnen upp med mängder av lekkamrater i grannhusen. Här ska inget saknas er.

Varmt välkommen på visning!

Utsälje är ett lugnt mycket populärt och barnvänligt område beläget mellan villaområdena Snättringe och Segeltorp med korta avstånd till förskolor, skolor, fina lekplatser, naturområden och badsjöar. På cykel- och promenadavståd från huset når ni det natursköna området runt Långsjön som har en mycket uppskattad badplats och lekplatser som Långsjöparken och den mycket uppskattade Tranparken. Parken som har ett dinosaurietema erbjuder underhållning för hela familjen med gungor, picnickplats, klätterställningar, fotbollsplan, utegym och mycket mer. I Utsälje är det nära till friluftsområden och naturreservat med motionsspår och vandringsleder. Bl. a. til naturreservatet runt sjön Gömmaren som erbjuder klippbad och bär- och svampmarker.

Området har goda kommunikationer med bussar som avgår regelbundet till bl. a. Fruängen där tunnelbana ansluter och från närliggande Stuvsta station tar pendeltåget er till Stockholm C på knappt 15 minuter. Här bor ni nära naturen och storstadens utbud av butiker och nöjen, det bästa av båda världar. Härlig natur och närhet till butiker och nöjen i Huddinge C och på några få minuter med bil når man Kungens kurva som är ett av Europas största handelsområden med bl. a. IKEA och Heron city.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 90 kvm
Antal rum 4 rum
Tomt 116 kvm
Mäklare Huddinge

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Dokument & information

Besiktningsprotokoll

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här