Småbrukarvägen 46B

Parhus av högsta klass

Till salu Spånga Sundby Stockholm kommun

Varmt välkomna till detta underbara parhus i modern New England-stil på 135 kvm i tre plan. Huset upplevs som mycket genomarbetat med en genomgående mycket hög finish på materialvalen och vattenburen golvvärme i hela huset. Det välkomnande entréplanet erbjuder stora ytor och generösa fönsterytor bakom spröjs. Här finns ett välutrustat kök i trivsamt grått med arbetsbänkar i exklusiv carraramarmor. Köket ligger med en öppen planlösning mot det trivsamma vardagsrummet i gavel med utgång mot altan och trädgården. Via hallen kommer ni in i tvättstugan och det badrummet, bägge med en hög finish med vattenburen golvvärme och golv i carraramaromor. Under trappan upp mot den övre våningen finns ett rymligt förråd

Varmt välkomna till detta underbara parhus i modern New England-stil på 135 kvm i tre plan. Huset upplevs som mycket genomarbetat med en genomgående mycket hög finish på materialvalen och vattenburen golvvärme i hela huset. Det välkomnande entréplanet erbjuder stora ytor och generösa fönsterytor bakom spröjs. Här finns ett välutrustat kök i trivsamt grått med arbetsbänkar i exklusiv carraramarmor. Köket ligger med en öppen planlösning mot det trivsamma vardagsrummet i gavel med utgång mot altan och trädgården. Via hallen kommer ni in i tvättstugan och det badrummet, bägge med en hög finish med vattenburen golvvärme och golv i carraramaromor. Under trappan upp mot den övre våningen finns ett rymligt förråd. Det välplanerade övre planet erbjuder ett trivsamt allrum, ett badrum med exklusiv finish och tre sovrum av god storlek. Master bedroom har en klädkammare en suité. Vindsplanet har en stor och öppen planlösning med frilagda takbjälkar, goda ljusinsläpp och takkupa.

Huset har ett trivsamt och lugnt läge i området på behagligt avstånd från större genomfartsgator. Många gör sina matinköp vid den mycket välsorterade ICA Supermarket i Bromma Kyrka. Nära till bra promenadstråk där ni kan ta er till den trevliga Kyrksjön med badbrygga och motionsspår, Bromma Bistro med sin trevliga uteservering och den italienska restaurangen Mille Lire. Cykelavstånd till den trevliga korthålsbanan vid Bromma GK med en av landets mest besökta Driving Range och den välbesökta Ängby IP med konstgräsplaner och löparbanor. Från huset är det promenadavstånd till trivsamma Spånga Torg med gott om trevliga småbutiker, som Dennis kött och Spånga Konditori av och med årets bagare 2015 Gabriel Di Gredo. Här finns flera trevliga restauranger, ett välsorterat Ica, frisör, bank m.m. Det finns i närområdet flera populära grundskolor bland annat Sundbyskolan några hundra meter bort. Förskolor samt ett gymnasium, simhall. Den trevliga konstgräsplanen Solhems Bollplan ligger inne i det vackra villaområdet i Solhem. Kommunikationerna in mot stan är mycket goda och med pendeln når ni Odenplan på 10 minuter och Centralen på 13 minuter. Det finns dessutom ett stort utbud av busslinjer mot Brommaplan, det stora Vällingby centrum, Kista m.m.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 7 300 000 kr 54 074 kr/kvm
Boarea 135 kvm
Antal rum 6 rum
Avgift
5 417 kr
Mäklare Bromma

Extra kontaktperson

Nella Karlsson

0709-99 79 09 nella.karlsson@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar Brf Sundby Stjärna
Årsredovisning Brf Sundby Stjärna, 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här