Pelargatan 26

Annonsens uppdateras löpande, kontakta mäklaren för mer info!

Kommande försäljning Luthagen Uppsala kommun

Kommande annons i eftertraktade Årsta!
Kontakta ansvarige mäklare för att säkerställa att du tar del av all nödvändig information

Underbar lägenhet med både altan och balkong, utsikt över åkermarker! som nu kan bli din!
Välkommen till detta trevliga boende med bra planlösning. Hallen erbjuder goda ytor och leder oss vidare in till ett helkaklat badrum med bekvämligheter så som dusch, tvättmaskin och torktumlare. Med en halvöppen planlösning mellan köket och vardagsrummet optimerar det dina ytor och ger luftiga rum och möjlighet att möblera efter önskemål. Köket är smart utformat, bra utrustat samt plats för en trevlig matgrupp. Samlas kring bordet och njut av maten och sällskapet. Från vardagsrummet kan man samlas och ta sig ut på balkongen där ni kan njuta av kvällssolen och kanske efterrätten. Detta boende erbjuder även ett sovrum med kanon förvaringsmöjligheter samt ytterligare en uteplats med trätrall

Kommande annons i eftertraktade Årsta!
Kontakta ansvarige mäklare för att säkerställa att du tar del av all nödvändig information

Underbar lägenhet med både altan och balkong, utsikt över åkermarker! som nu kan bli din!
Välkommen till detta trevliga boende med bra planlösning. Hallen erbjuder goda ytor och leder oss vidare in till ett helkaklat badrum med bekvämligheter så som dusch, tvättmaskin och torktumlare. Med en halvöppen planlösning mellan köket och vardagsrummet optimerar det dina ytor och ger luftiga rum och möjlighet att möblera efter önskemål. Köket är smart utformat, bra utrustat samt plats för en trevlig matgrupp. Samlas kring bordet och njut av maten och sällskapet. Från vardagsrummet kan man samlas och ta sig ut på balkongen där ni kan njuta av kvällssolen och kanske efterrätten. Detta boende erbjuder även ett sovrum med kanon förvaringsmöjligheter samt ytterligare en uteplats med trätrall. Frukosten smakar extra gott i morgonsolen och här kan du även duka upp till fest. Ett suveränt boende med balkong och uteplats samt genomgående ljus och fräsch känsla.

Som boende här kommer ni att bo med närhet till Mimmi Ekholms plats. Här finner ni restauranger, mataffär, gym, apotek och annan service. För den aktive är det nära till Stabby skogen, här finns ett bra motionsspår och vintertid finns möjligheter att åka längdskidor. Grönt område med stora ytor för aktivitet och närhet till utegym.
Det är även nära till Ekonomikum, grönskande parker och stadskärnan på bekvämt avstånd. Detta är ett strålande läge även för pendlaren oavsett om du pendlar med bil, cykel eller åker kommunalt.

Njut av en öppen och ljus bostad med generösa fönster i denna moderna lägenhet belägen på Pelargatan 26 i Uppsala, Norra Luthagen. Här möts du av en välkomnande och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, som bjuder på gott om ljusinsläpp från stora fönster. Rymligt sovrum erbjuder plats för en dubbelsäng och har vackert parkettgolv som ger en varm känsla. Badrummet är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare för din bekvämlighet.

Boendet hör till den välskötta och ekonomiskt stabila föreningen Brf Ängsliljan, där du får tillgång till cykel-, barnvagns- och källarförråd. Dessutom finns det garage och laddstationer för elbilar i byggnaden. Som boende kommer du att uppskatta den trevliga innergården med lekplats, sittplatser och soliga trädgårdsytor för avkoppling och umgänge.

Läget på Pelargatan i Uppsala innebär närhet till grönområden och stadskärnan, med endast 11 minuters cykelväg till centralstationen och 9 minuter till stadens puls. I området finns även gångavstånd till Fyrisån, Gjuteriparken samt flera restauranger och kaféer för trevliga stunder. För dina dagliga behov ligger Coop och Nordic Wellness i närområdet, och goda kommunikationer med buss gör det enkelt att nå både centralstationen och Uppsala Science Park.

Välkommen till ditt nya hem i Norra Luthagen, där bekvämligheter och natur samspelar för att erbjuda en trivsam och praktisk livsstil.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 62 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
3 702 kr
Mäklare Uppsala

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Dokument & information

Stadgar
Årsredovisning 2021

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här