Pilotgatan 44, ACCEPTPRIS

Intagen Skarpnäck Stockholm kommun

*FAST PRIS - FÖRST TILL KVARN - KONTAKTA MÄKLAREN FÖR PRIVAT VISNING*
Nu finns chansen att förvärva denna fantastiska 2:a i en utav Skarpnäcks populäraste föreningar. Lägenheten är genomgående ljus med fönster i flera väderstreck och balkong i soligt söderläge samt en fransk balkong. Bostaden är genomgående i gott skick med fina renoverade ytskikt och den välplanerade planlösningen bidrar till en rymlig och luftig känsla. Här bor man med ett avskilt och insynskyddat läge med egen ingång via den rymliga balkongen till lägenheten. Helkaklat, modernt och fräscht badrum med badkar. Köket är stilrent och bjuder på full maskinell utrustning samt matplats för 4-6 personer. Från hallen når man en stor klädkammare som kan användas som walk in closet eller bara allmän förvaring.

*FAST PRIS - FÖRST TILL KVARN - KONTAKTA MÄKLAREN FÖR PRIVAT VISNING*
Nu finns chansen att förvärva denna fantastiska 2:a i en utav Skarpnäcks populäraste föreningar. Lägenheten är genomgående ljus med fönster i flera väderstreck och balkong i soligt söderläge samt en fransk balkong. Bostaden är genomgående i gott skick med fina renoverade ytskikt och den välplanerade planlösningen bidrar till en rymlig och luftig känsla. Här bor man med ett avskilt och insynskyddat läge med egen ingång via den rymliga balkongen till lägenheten. Helkaklat, modernt och fräscht badrum med badkar. Köket är stilrent och bjuder på full maskinell utrustning samt matplats för 4-6 personer. Från hallen når man en stor klädkammare som kan användas som walk in closet eller bara allmän förvaring. I det rogivande sovrummet finns gott om plats för dubbelsäng, ytterligare förvaring och arbetshörna.

När det kommer till föreningen, HSB Brf Vingen nr 141, så har den allt man kan önska! Med sina två gästlägenheter, gym, bastu, föreningslokal och flera fina innergårdar med lekplatser så är den helt enkelt svårslagen.

Närheten till både city och grönskande natur är vad som gör Skarpnäck till ett attraktivt bostadsområde. Nacka naturreservat, Hellasgården, Söderbysjön, Ältasjön och Flatenbadet ligger inom behagligt cykelavstånd och attraherar många naturälskare. Möjlighet till både skridsko och skidåkning finns bara 300 meter från lägenheten under vintern.

Längs Skarpnäcks Allé finns allt du kan tänkas behöva i serviceväg; livsmedelsaffärer, restauranger, konditori, frisör, bibliotek, apotek, tandläkare, skomakare och gym. För den som vill storhandla finns dessutom Hemköp på Gråhundsvägen med generösa öppettider, manuell chark- och fiskdisk och ett stort varierat sortiment.

Kommunikationerna är mycket goda och med tunnelbanans gröna linje når man T-centralen på 19 minuter. Du har dessutom nära till flera busslinjer, som trafikerar större delen av söderort. Med buss 181 når man snabbt och smidigt t.ex. Farsta Centrum med sina hundratal butiker.

Varmt välkomna på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 2 700 000 kr 43 902 kr/kvm
Boarea 61,5 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
3 768 kr
Notar Älvsjö

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & Information

Stadgar
Energideklaration Vingen
Årsredovisning 2020

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här