Örhängevägen 24

Rymligt 40-talshus i villaidyllen - Stor friköpt tomt - Närhet till skolor och service

Besiktigad

Till salu Hägersten - Solberga Stockholm kommun

Välkommen till Örhängevägen 24 där ni nu ges möjlighet att förvärva och sätta er egen prägel på en riktigt charmig villa om 85+52 kvm. Huset är i behov av renovering men kan i rätt händer bli ett riktigt drömboende. Här bor ni på perfekt läge mellan Älvsjö och Telefonplan med gott om skolor, service och kommunikationer i närheten.

Fastigheten disponeras enligt följande.

Ni välkomnas med en entré som leder till entréplanets alla rum. Här erbjuds ett luftigt och lättmöblerat vardagsrum med en riktigt charmig öppen spis - perfekt för vintermyset! Två rymliga sovrum varav ett med utgång till trädäck/altan i soligt läge. Köket är i upprustat och gott skick samt har den tekniska utrustningen som kan önskas i kyl, frys, ugn, micro, spis & diskmaskin.

Välkommen till Örhängevägen 24 där ni nu ges möjlighet att förvärva och sätta er egen prägel på en riktigt charmig villa om 85+52 kvm. Huset är i behov av renovering men kan i rätt händer bli ett riktigt drömboende. Här bor ni på perfekt läge mellan Älvsjö och Telefonplan med gott om skolor, service och kommunikationer i närheten.

Fastigheten disponeras enligt följande.

Ni välkomnas med en entré som leder till entréplanets alla rum. Här erbjuds ett luftigt och lättmöblerat vardagsrum med en riktigt charmig öppen spis - perfekt för vintermyset! Två rymliga sovrum varav ett med utgång till trädäck/altan i soligt läge. Köket är i upprustat och gott skick samt har den tekniska utrustningen som kan önskas i kyl, frys, ugn, micro, spis & diskmaskin. På detta plan finns även mindre WC/toalett.

Trappan, som finns i anslutning till entrén, leder er ner till husets nedre plan. Här finns två sovrum, ett allrum, badrum, bastu, garage och två matkällare/förråd. Badrummet är i stort behov av renovering.

*Säljare har sedan besiktningen åtgärdat och låtit renovera "sovrum 4" (sida 9 i besiktningsprotokollet). Mer information om renoveringen finns under fastighetsinformation - renovering/ombyggnader*

Övrigt:
Tomten, som är friköpt, är grön och något kuperad. Perfekt för att skapa olika sektioner, som plats för bjudningarna, odlingen och lek för barnen. Utöver ett garage har fastigheten en maffig uppfart med plats för 2 bilar.

Fantastiska kommunikationer i närområdet. Närmsta busshållplats ligger bara några minuter bort från bostaden. Därifrån tar du dig till Fruängen eller Telefonplan, alternativt Gullmarsplan via Älvsjö station. Det tar knappt 10 minuter att cykla till Älvsjö Station, där det finns pendeltåg och stationen är också knutpunkt för flera busslinjer. Långbro är känt för att vara ett väldigt fridfullt område och flertalet förskolor och skolor inom kort avstånd. På promenadavstånd finns skolor som Långbrodalsskolan, Johan Skytteskolan & Viveln Förskola.

I villaområdet finns succérestaurangen Aloë, en Michelin restaurang bara några hundra meter från fastigheten. I närheten finns även populära Fru Marias Bak där du kan köpa nybakat bröd och fantastiskt fika.

På bekvämt avstånd ligger Älvsjö torg. Där finns en stor matbutik (Coop), Vivels café, Thelins, Subway, restaurangen Primitivo di Papa Gabi, flera frisörsalonger, tandläkare, apotek, bibliotek, banker, flera gym etc. Här finner ni även populära Texas Longhorn. En stor Willysbutik ligger även vid Älvsjömässan. På Älvsjö torg byggdes även Stockholms första parkeringshus för cyklar, vilket är perfekt för den som åker kommunalt till jobb.

I Fruängen, som också är på behagligt avstånd, finns flera matbutiker, apotek, lunchrestauranger, bl.a Erssons Fiskdeli, cafeer, systembolag och tunnelbanans röda linje.

En kort promenad från fastigheten ligger Älvsjöskogen som är ett naturområde med upplysta joggingspår, utegym, fotbollsplaner samt andra friluftsaktiviteter. Ca 10 minuters cykeltur från fastigheten ligger Långsjön, en fin och populär badplats med grillplatser, beachvollybollplan och restaurang.

Här har ni ett område att trivas i!

Är ni intresserade av huset - föranmäl gärna intresse och kontakta mäklare Andreas Rosenberg, 0709-99 79 21

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 5 900 000 kr 69 412 kr/kvm
Boarea 85 kvm
Antal rum 6 rum
Biarea 52 kvm
Notar Älvsjö

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & Information

Energideklaration Örhängevägen 24
Besiktningsprotokoll Örhängevägen 24

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här