Mältargatan 13C

Modern och ljus trea i populära Kungsängen!

Kommande försäljning Industristaden Uppsala kommun

Varmt välkomna till Mältargatan 13C och denna toppfräscha bostad med ett fantastiskt läge intill Fyrisån och stadskärnan. Här finner ni ett bekvämt boende med hiss från markplan och en rymlig balkong!

Ett hem för dig som vill bo i en trevlig och välplanerad bostad om 83 kvm. Planlösningen fördelar sig på en välkomnande hall med förvaring i form av garderob. Vidare möts ni av ett modernt kök och rymligt vardagsrum. Köket är komplett utrustat och har en stilren design med rostfria vitvaror. Här kan ni samla familjen för fredagsmyset eller nära och kära för en riktig festmåltid. De öppna ytorna ger möjlighet för mingel och en perfekt plats att umgås på

Varmt välkomna till Mältargatan 13C och denna toppfräscha bostad med ett fantastiskt läge intill Fyrisån och stadskärnan. Här finner ni ett bekvämt boende med hiss från markplan och en rymlig balkong!

Ett hem för dig som vill bo i en trevlig och välplanerad bostad om 83 kvm. Planlösningen fördelar sig på en välkomnande hall med förvaring i form av garderob. Vidare möts ni av ett modernt kök och rymligt vardagsrum. Köket är komplett utrustat och har en stilren design med rostfria vitvaror. Här kan ni samla familjen för fredagsmyset eller nära och kära för en riktig festmåltid. De öppna ytorna ger möjlighet för mingel och en perfekt plats att umgås på. Från vardagsrummet når ni bostadens balkong som bjuder på sol nästintill hela dagen samt ett härligt läge mot den gröna innergården. I bostaden finner ni två sovrum, varav det stora sovrummet i sin tur erbjuder en rymlig klädkammare för förvaring medan i det lilla sovrummet finner ni förvaringsmöjligheter i garderob. Slutligen finner ni ett helkaklat badrum med dusch samt tvättmaskin och torktumlare.

Väljer ni att bosätta er i Brf Esplanaden 1 kommer ni att bo i en stabil bostadsrättsförening med en skötsam ekonomi. Här bor ni även med bekvämligheten att ha garage precis under huset, vilket innebär att man direkt kan ta hissen ner/upp till bostaden eller bilen.

Kungsängen/Industristaden har under senare år varit ett utav Uppsalas mest expansiva områden och har blivit väldigt populärt bland annat tack vare närheten till stadskärnan och Resecentrums alla kommunikationer. För den som uppskattar naturen så krävs bara ett kort promenad över Fyrisån för att nå stadsparkens grönområden och promenadstråk. Detta är ett modernt och bekvämt område som passar de allra flesta. Är du sportintresserad finner ni nya Studenternas på andra sidan ån med ett aktivt fotbollsliv samt restauranger. Ett centralt område som ändå upplevs lugnt och stillsamt och erbjuder flertalet restauranger, frisör, gym, WIllys, butiker m.m

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 83 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift
4 588 kr

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Årsredovisning 2022
Energideklaration

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här