Larsbodavägen 50

Till salu Stockholm kommun

I centrala Farsta finner ni denna topprenoverade 4:a om hela 139 kvm, endast en kort promenad från Farsta centrum med butiker, restauranger och dess myllrande torghandel. Här bor du i ett ljust boende i nyproduktionsstandard med generösa sällskapsytor, närmsta förskola ett stenkast från porten och stor uteplats med kvällssol. Ett unikt tillfälle för er med höga krav på läge och omgivningar. Välkommen till Larsbodavägen 50!

Låt er inte luras av det centrala läget, här ligger inga hus för tätt och området som är uppbyggt på 50-talet kan närmast beskrivas som en vilsam oas med småstadskänsla, inbäddad i grönskande växtlighet och ändå med full tillgång till all önskvärd service, shopping och kommunikationer. Välkomnade rymlig hall med klinkers och gott om plats att hänga av sig i garderobsvägg och klädkammare. Här slås vi direkt av lägenhetens härliga ljus och öppna planlösning där en kan gå mellan kök, vardagsrum och matsal. Smakfullt renoverad bostad i absolut toppskick med bl.a infällda spotlights, exklusivt inbyggt högtalarsystem och platsbyggd fönsterbänk.

I centrala Farsta finner ni denna topprenoverade 4:a om hela 139 kvm, endast en kort promenad från Farsta centrum med butiker, restauranger och dess myllrande torghandel. Här bor du i ett ljust boende i nyproduktionsstandard med generösa sällskapsytor, närmsta förskola ett stenkast från porten och stor uteplats med kvällssol. Ett unikt tillfälle för er med höga krav på läge och omgivningar. Välkommen till Larsbodavägen 50!

Låt er inte luras av det centrala läget, här ligger inga hus för tätt och området som är uppbyggt på 50-talet kan närmast beskrivas som en vilsam oas med småstadskänsla, inbäddad i grönskande växtlighet och ändå med full tillgång till all önskvärd service, shopping och kommunikationer. Välkomnade rymlig hall med klinkers och gott om plats att hänga av sig i garderobsvägg och klädkammare. Här slås vi direkt av lägenhetens härliga ljus och öppna planlösning där en kan gå mellan kök, vardagsrum och matsal. Smakfullt renoverad bostad i absolut toppskick med bl.a infällda spotlights, exklusivt inbyggt högtalarsystem och platsbyggd fönsterbänk. Stilrent kök i vinkel med gott om förvaring, god arbetsyta, induktionshäll och helintegrerad kyl och frys. En dröm för den matlagningsintresserade och med en matplats som rymmer en större matgrupp finns här plats för riktigt stora familjesammankomster. Dessutom med en härligt stor uteplats med kvällssol mot en s.k. brandväg, avspärrad med bom, så barnen tryggt kan leka utanför.

Lägenhetens tre sovrum följer samma höga standard och ljusa fräscha stil som resten av lägenheten. Samtliga i mycket god storlek med gott om plats för skrivbord, förvaringsmöbler eller lekytor. Vidare har lägenheten två badrum, ett lyxigt helkaklat badrum med wc, dubbelkommod, bubbelbadkar och duschhörna med takdusch samt en mindre gäst-wc i anslutning till hallen. Dessutom finns här en tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare under praktisk arbetsbänk samt överskåp för extra förvaring. I avgiften ingår, värme, vatten, kabel tv, bredband och ip-telefoni (man betalar för sina samtal). Här behöver ni inte sakna någonting.


Varmt välkomna på visning!


Klassiska söderförorten Farsta erbjuder rofyllda omgivningar och grönska och ändå är du knappt 25 minuter bort från Stockholm city med tunnelbanans gröna linje. Detta område har planerats enligt femtiotalets ABC princip, arbete - bostad - centrum med tanken att en inte ska behöva lämna sin bostadsort för att få allt en behöver och visst håller den idén än idag. Här finns precis allt ni behöver på nära håll. I levande Farsta centrum finns ett mycket varierat utbud av livsmedelsbutiker, torghandel med frukt och grönt, systembolag, klädbutiker, caféer och restauranger. Dessutom finns all service som apotek, vårdcentral, tandvård, bankkontor, arbetsförmedling och gym.

Även förskolor och skolor finns lättillgängligt med närmsta förskola endast ett stenkast från porten och Hästhagsskolan med f-klass till åk 9 planeras att öppnas i början av 2023. Området har flera bussar till bl. a Handenterminalen, Sergels torg och Liljeholmen och från närliggande Farsta Strand finns anslutade pendeltåg mot Nynäshamn/Älvsjö och Stockholm C. Bor du i Farsta är du aldrig särskilt långt borta från rofylld natur, shopping eller stadspuls. Här bor du centralt med matbutiker, tunnelbana, skolor, förskolor och vacker natur med badplatser och joggingspår längs sjöarna Magelungen och Drevviken på bekvämt avstånd.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 139 kvm
Antal rum 4 rum
Avgift
8 157 kr
Notar Huddinge

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & Information

Stadgar
Årsredovisning 2020

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här