Gröndalsvägen 118, vån 3

Välplanerad etta - Stor balkong - Stabil förening - fiber ingår i avgift!

Kommande försäljning Gröndal Stockholm kommun

Med en otrolig närhet till vatten och natur finner ni denna trivsamma etta om 25 välplanerade kvadratmeter med en stor härlig balkong som vetter ut mot grönskan! En perfekt första lägenhet som erbjuder allt som man kan tänkas vilja ha i en välskött förening med låg avgift där fiber för tv och internet ingår!

Bostaden är belägen på vån 3 som enkelt nås via byggnadens rymliga hiss. Hallen erbjuder god avhängning och leder vidare till den praktiska köksdelen. Här finns alla nödvändigheter du behöver i form av häll, kyl/frys, diskho och förvaring. Allrummet är väl tilltaget och bjuder på lättmöblerade ytor som rymmer både soffa, soffbord, säng och övrig önskad möblering. Från allrummet har du även direkt anslutning till lägenhetens stora, möblerbara balkong som vetter ut mot lummig grönska. Här kan du njuta av solen, ta en härlig morgonkaffe och umgås med vänner. Badrummet är renoverat sedan stambytet 2012 och kläs av helkaklade väggar och klinkergolv i diskreta stilfulla färg- och materialval

Med en otrolig närhet till vatten och natur finner ni denna trivsamma etta om 25 välplanerade kvadratmeter med en stor härlig balkong som vetter ut mot grönskan! En perfekt första lägenhet som erbjuder allt som man kan tänkas vilja ha i en välskött förening med låg avgift där fiber för tv och internet ingår!

Bostaden är belägen på vån 3 som enkelt nås via byggnadens rymliga hiss. Hallen erbjuder god avhängning och leder vidare till den praktiska köksdelen. Här finns alla nödvändigheter du behöver i form av häll, kyl/frys, diskho och förvaring. Allrummet är väl tilltaget och bjuder på lättmöblerade ytor som rymmer både soffa, soffbord, säng och övrig önskad möblering. Från allrummet har du även direkt anslutning till lägenhetens stora, möblerbara balkong som vetter ut mot lummig grönska. Här kan du njuta av solen, ta en härlig morgonkaffe och umgås med vänner. Badrummet är renoverat sedan stambytet 2012 och kläs av helkaklade väggar och klinkergolv i diskreta stilfulla färg- och materialval.

Brf Bottenstocken 8 är mycket välskött och solid förening som äger marken (dvs ej tomträtt). De erbjuder sina medlemmar parkeringsmöjlighet, stor gemensam tvättstuga, övernattningslägenhet samt gemensamt fiberavtal via Ownit som ingår i månadsavgiften! Föreningen har en god ekonomi och en mycket låg belåning på endast ca 2.300 kr/kvm (enligt senaste årsredovisningen). De planerar även att stycka av tomten och sälja den avstyckade delen till ett byggbolag, vilket i så fall kommer innebära ett stort ekonomiskt tillskott för föreningen som kommer att fördelas mellan föreningens medlemmar.

Här bor du i ett mycket lugnt och omtyckt område som samtidigt ligger nära Citys puls. Bussen går dygnet runt och tar dig till Liljeholmen på ca 8 minuter där du hittar kompletterande bussar, tvärbana, t-bana och stor galleria med 4 mataffärer, ca 90 butiker och övrig service. Till Gröndals centrum, med rikligt utbud av service, restauranger etc, tar det strax under 10 minuter att gå. Området bjuder på mysiga promenadstråk längs udden där du även kan bada på sommaren (endast 200 meter bort) och åka skridskor på vintern. En kort promenad bort ligger Vinterviken med det populära café Winterviken och Vintervikens Trädgårdscafé, och runt husknuten går färjan som tar dig till bl.a. Mälarhöjdsbadet, Stadshuset och Drottningholm.

Varmt välkommen på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 25 kvm
Antal rum 1 rum
Avgift
1 377 kr
Mäklare Liljeholmen

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Energideklaration
Stadgar
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här