Stackmolnsvägen 91E

Välkomna till Stackmolnsvägen 91E och detta fantastiska boende med stor balkong i Fullerö hage!

Kommande försäljning Fullerö Hage Uppsala kommun

Kontakta ansvarig mäklare för visning. Bostaden visas löpande.

Välkomna till Stackmolnsvägen 91E och detta fantastiska boende med stor balkong i Fullerö hage. Här bor ni i barnvänliga kvarter med tillgång till den vackra naturen och stan inom räckhåll.

Här finner ni en rymlig 3:a med plats för hela familjen att trivas. Bostaden är i gott skick med naturligt ljusinsläpp och stor balkong. Här finner ni en praktisk hall med goda förvaringsmöjligheter i stor klädkammare. Vidare in i lägenheten når ni kök och vardagsrum som smidigt smälter samman och skapar öppna och trevliga sällskapsytor

Kontakta ansvarig mäklare för visning. Bostaden visas löpande.

Välkomna till Stackmolnsvägen 91E och detta fantastiska boende med stor balkong i Fullerö hage. Här bor ni i barnvänliga kvarter med tillgång till den vackra naturen och stan inom räckhåll.

Här finner ni en rymlig 3:a med plats för hela familjen att trivas. Bostaden är i gott skick med naturligt ljusinsläpp och stor balkong. Här finner ni en praktisk hall med goda förvaringsmöjligheter i stor klädkammare. Vidare in i lägenheten når ni kök och vardagsrum som smidigt smälter samman och skapar öppna och trevliga sällskapsytor. Köket är komplett utrustat och här kan ni tillaga härliga måltider. För årets varma dagar passar den stora balkongen alldeles utmärkt med gott om plats för familjen att samlas. Dessutom finner ni två sovrum samt ett fräscht badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare.

Fullerö Hage ligger strax norr om Uppsala, och en bit söder om Storvreta. Området har ett ypperligt pendlarläge, den bilburne har nära till E4:ans påfart via Fullerömotet, flera bussar trafikerar väg 290 som går några hundra meter bort och för den som vill ta Upptåget nås stationen i Storvreta på ca 10-15 min med cykel. Med bil nås Gränbystaden på ca 5 minuter och på ytterligare knappt 10 minuter har man nått centrala Uppsala.

Fullerö Hage består av en bra blandning av olika bostadstyper. Längst i väster byggs ca 200 lägenheter i fyravåningshus. I södra delen av området, alldeles intill kvarteret Stensvalan, finns en förskola med ca 200 platser. Återstoden av Etapp 1 består av ca 300 radhus och villor på 1-2 våningar som omger den centralt placerade parken på ca 25 000 kvm. Förskola ligger i direkt anslutning till både park och skog. I etapp 2 tillkommer ytterligare ca 700 bostäder. Här är det även planerat för skola, idrottshall och äldreboende.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 1 900 000 kr 27 143 kr/kvm
Boarea 70 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift
4 222 kr
Mäklare Uppsala

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar - Brf BoKlok Saturnus
Energideklaration
Årsredovisning 2021-Brf BoKlok Saturnus

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här