Nybodagatan 2

Såld 2021-09-21 Solna Skytteholm Solna kommun

På Nybodagatan bor du på en lummig återvändsgata med kommunikationer och natur ett stenkast bort!

Hallen är rymlig med plats för mycket förvaring i garderober. Till vänster från hallen ligger badrummet som är helkaklat. Sovrummet rymmer stor dubbelsäng, garderober och även plats för skrivbord/byrå. Köket är rymligt med full maskinell utrustning. Här finns plats för matbord. Vardagsrummet är rymligt med magiskt ljusinsläpp med möjlighet för varierad möblering så som större soffgrupp och matplats eller möjlighet till en extra sovplats. Här når du den soliga balkongen som vetter mot lummighet.

På Nybodagatan bor du på en lummig återvändsgata med kommunikationer och natur ett stenkast bort!

Hallen är rymlig med plats för mycket förvaring i garderober. Till vänster från hallen ligger badrummet som är helkaklat. Sovrummet rymmer stor dubbelsäng, garderober och även plats för skrivbord/byrå. Köket är rymligt med full maskinell utrustning. Här finns plats för matbord. Vardagsrummet är rymligt med magiskt ljusinsläpp med möjlighet för varierad möblering så som större soffgrupp och matplats eller möjlighet till en extra sovplats. Här når du den soliga balkongen som vetter mot lummighet. Lägenheten är topprenoverad med nytt kök, nya golv och ljusmålade väggar.

På Nybodagatan bor ni i ett lugnt område med närhet till det mesta. Här har ni grönskan i Skytteholmsparken utanför dörren och Mall of Scandinavia med sitt rika utbud av shopping och service på promenadavstånd. Ett stenkast bort ligger Solna C med både tunnelbana och flera busslinjer, det tar bara 10 minuter med T-bana in till Stockholm city, här finns även matbutiker och affärer. För den som vill ta pendeltåget eller Tvärbanan nås även dessa genom en kort promenad. På promenadavstånd når ni Mälarens fina badklippor. Området exponeras och här byggs idag Mälarbanan där pendeltågsstation planeras på kort gångavstånd.

Varmt välkomna att kontakta mäklaren för fler frågor eller privatvisning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Slutpris 3 260 000 kr
Pris / kvm 49 847 kr
Boarea 65,4 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
3 254 kr
Notar Solna

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Planlösning

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här