Gränbyvägen 2B

Gränbys finaste etta på 34 kvm på plan 2 med balkong om 9 kvm!

Till salu Gränby Uppsala kommun

*** FAST PRIS ***
Bostaden säljs till ett FAST PRIS, vilket innebär att den som först lägger det budet får lägenheten. Kontakta mäklaren för att boka en visning!

Välkommen till Gränbyvägen 2B!
Detta fräscha och stilrena boende erbjuder gott om funktioner och bekvämligheter. Väl in i hallen erbjuder bostaden utmärk förvaring med skjutdörrsgarderober som rymmer allt man kan önska sig att gömma undan. Vidare möts vi av en trevlig sovdel men plats för en större säng. Ett stort helkaklat badrum med utrustning som golvvärme och en kombinerad tvättmaskin/torktumlare. En öppen och smart planlösning för kök/rum ger bra ytor för sociala sammanhang. Ett bra utrustat kök och bra förvaringsmöjligheter för sin storlek.

*** FAST PRIS ***
Bostaden säljs till ett FAST PRIS, vilket innebär att den som först lägger det budet får lägenheten. Kontakta mäklaren för att boka en visning!

Välkommen till Gränbyvägen 2B!
Detta fräscha och stilrena boende erbjuder gott om funktioner och bekvämligheter. Väl in i hallen erbjuder bostaden utmärk förvaring med skjutdörrsgarderober som rymmer allt man kan önska sig att gömma undan. Vidare möts vi av en trevlig sovdel men plats för en större säng. Ett stort helkaklat badrum med utrustning som golvvärme och en kombinerad tvättmaskin/torktumlare. En öppen och smart planlösning för kök/rum ger bra ytor för sociala sammanhang. Ett bra utrustat kök och bra förvaringsmöjligheter för sin storlek. Rummet är ljust och öppet tack vare lägenhetens stora fönsterpartier, här finner ni plats för soffa samt annat möblemang. Dessutom har bostaden en fin balkong om 9 kvm med utsikt över föreningens vackra innergård där man kan njuta av lugnet i sällskap av nära och kära.

Till bostaden hör ett källarförråd om ca 3 kvm. Mått ca 1,65*2*3 (BxDxH).

Här bor ni i ett mycket expansivt område granne med grönskande parker. Uppsala city ligger endast 10 minuter bort och den närliggande Gränbystaden som erbjuder all tänkbar service! I närområdet finns IFU arena med innebandyplaner och friidrottsanläggning, bandyhall och ishallar för hockey och allmänhetens åkning, förskola, skola, gym och lekparker. Gillar ni långa promenader och djur? I närheten finns "4H", en djurpark där du möjlighet att stifta bekantskap med lantbrukets djur.

Goda kommunikationsmöjligheter med buss och Uppsala Centralstationen.
Såväl norra som södra påfart till E4:an nås enkelt från detta objekt.

Anmäl ert intresse via vår hemsida för att säkerställa att ni tar del av all information.
Visning kan även ske vid särskild överenskommelse med mäklaren.

Pris 1 700 000 kr 50 000 kr/kvm
Boarea 34 kvm
Antal rum 1 rum
Avgift 1 847 kr
Notarlånet i samarbete med Lånekoll
Mäklare Uppsala

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här